20/04/2021

Prefectul de Dâmbovița, Aurelian Popa respinge acuzațiile lui Titus Corlățean

La Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița din data de 19 ianuarie 2020, senatorul Titus Corlățean, în prezent președinte executiv al Organizației județene, a lansat în timpul discursului său o atenționare către prefectul județului Dâmbovița, ”să-și vadă de treabă” și să nu mai poarte discuții cu primarii PSD pentru a-i convinge să treacă în aripa PNL. Noul prefect, Aurelian Popa a fost investit în funcție în data de 19 decembrie 2019, odată cu schimbarea Guvernului.

Am primit pe adresa redacției un drept la replică din partea Instituției Prefectului Dâmbovița, prin care se resping categoric acuzațiile aduse de senatorul PSD.

Având în vedere apariția în spațiul public precum și a unor articole în presa locală și centrală, cum că „prefectul județului ar încerca racolarea primarilor sociali democrați”, Instituția Prefectului județul Dâmbovița respinge categoric acuzațiile adresate și face următoarele precizări:

De la numirea în funcție și până în prezent, prefectul județului Dâmbovița, domnul Aurelian Popa nu a avut nicio discuție sau întâlnire cu primarii din județul Dâmbovița, așa cum se precizează în articole.
Ca atare, considerăm că prefectul județului își respectă jurământul și nu a încălcat în niciun fel legislația în vigoare privind rolul și atribuțiile prefectului.” se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Titus Corlățean, mesaj către prefectul de Dâmbovița: ”Vedeți-vă de treaba dumneavoastră!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share