Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Pregatiți-vă de sex! Prostituție, indiferent cum am lua-o!

ponta-si-crin-agerpres_6283151

România e țara politicii de conjunctură. După 1989 șmecherii au reușit să pună mâna pe averea țării, să manipuleze populația și să-i vândă gogoși doar pentru a le merge bișnițăreala.

blaga si antonescu

Aștia care cică ne conduc, “de stânga” sau “de dreapta”, urmăresc doar profitul propriu, posibilitatea de a rămâne cu ceva după o asfaltare, de a-și împărți mălaiul după o privatizare ”sănătoasă”, de a mai vinde un post de secretar de stat sau director de “autoritate”.

ponta si blaga

Dacă mai există vreun român care crede că noi avem o clasă politică interesată de reprezentarea norodului, ăla ori a fost indoctrinat de otv si de antene, ori e dus cu pluta!

udrea_si_blaga_98780000

Ma uit cu uimire la mine si imi dau seama ca nu sunt nici eu sanatos cu capul daca stau cu mainile in san si traiesc in tara asta condusa de panarame si mafioti. O tara condusa de un mincinos, unul imatur si acceptat in “familie” tocmai pentru ca nu-l duce mintea. Vad cum se creaza aliante intre PNL si PSD, apoi se rup si se fac altele intre PNL si PDL, vad cum niste idioti isi baga picioarele in ea de istorie liberala facand varza gruparea lui Bratianu.

ponta-tariceanu-5259206-mediafax-foto-silviu-matei_74971400

 

Cat de tampiti trebuie sa fim incat sa credem ca exista PNL? Tariceanu si-a luat jucariile si s-a dus la guvernare cu un partid “reformator”, Blaga si Udrea s-au suparat pe meserie si au fracturat partidul lui Basescu. Antonescu dupa ce s-a pupat (nu spui unde) cu Ponta timp de doi ani, acum se jura ca nu miroase a cahhh! (vorba lui ala micu … de respira greu: pestele de la cur se-mpute!). Macovei se rupe de PDL, asa la misto, Diaconescu (Cristi, nu distrusu’ ala senzational), dupa ce trece de la PSD la UNPR, apoi la PMP, candideaza independent, Ponta e bagat la inaintare de armata comunista si i se da un iepure de cursa (Tariceanu) si in sfarsit, Elena Udrea candideaza si ea, ca alternativa a lui Iohannis.

ponta si iohannis

Ba, daca nu intelegeti nimic din ce am scris mai sus, este tocmai pentru ca nimic nu are legatura cu binele norodului. Sunt doar negustoreli pe spinarea noastra, si ii suportam ca asta facem de doua mii de ani… asa suntem noi romanii, vorba lui Tutea, “o pajiste cu miei”.

udrea si ponta

 

Pregatiti-va de sex! Cu asa “clasa politica”, votul de anul asta este un fel de viol acceptat, un fel de prostitutie, indiferent cum am lua-o! Daca vrem, nu?

ROMANIA-ELECTIONS-BASESCU CELEBRATION

 

Cristi Iordache

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share