Ne face plăcere să anunţăm că Rareş Bîrlovean, unul dintre tinerii de perspectivă ai clubului, a semnat prelungirea contractului cu Politehnica Timişoara. Prin noua înţelegere fundaşul originar din Petroşani va fi jucătorul nostru până în vara anului 2025! El va evolua în sezonul de primăvară sub formă de împrumut la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Rareş Petru Bîrlovean
s-a născut pe 28 aprilie 2003 şi a crescut mai întâi la LPS Banatul. Din sezonul 2017-18 s-a alăturat promiţătoarei generaţii 2003 alb-violete. În prima parte a sezonului trecut acesta a fost împrumutat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a înregistrat opt apariţii la nivelul Ligii 3. În retur a făcut parte din lotul lărgit al Politehnicii.

În actualul sezon Rareş a evoluat sub formă de împrumut la Pobeda Stár Bišnov, unde a fost prezent pe gazon în 13 jocuri (fiind integralist în 11 dintre ele) de Liga 3. În partea secundă a stagiunii 2021-22, „Bîrlo” va îmbrăca tricoul liderului Seriei 8 a Ligii 3 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – tot sub formă de împrumut de la Politehnica.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share