Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Premii de peste 15.000 EURO la HackTM 2023, în Capitala Culturală Europeană

HackTM, unul din cele mai importante evenimente de tehnologie și inovație din Sud-Estul Europei, se va organiza la Timișoara în perioada 12-14 mai 2023. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT), unul dintre cele mai moderne și mai bine echipate centre de conferințe din oraș.

HackTM este o competiție de tip hackathon care reunește programatori și designeri, cu scopul de a conecta experți din domeniul tehnic și de a dezvolta proiecte software și hardware, pe parcursul a trei zile de eveniment.

Participanții vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile tehnice și creativitatea, și vor concura pentru câștigarea unor premii atractive. Premiul cel mare din cadrul competiției constă în gadget-uri, aparatură tehnică și alte surprize în valoare de peste 6.000 de euro.

Soluționarea provocărilor tehnice lansate de partenerii HackTM va fi recompensată cu premii în valoare totală de peste 15.000 de euro. Principalele domenii de acțiune anexate provocărilor sunt:

In-car Entertainment Application by Continental
Premiu: Creality Ender-3 V2 Neo 3D Printer & Print Filament oferit fiecărui membru al echipei;

Next Generation by DevPlant
Premiu: Nintendo Switch OLED oferit fiecărui membru al echipei;

Blockchain by MultiversX
Premiu: 2000 de euro în criptomonede eGold (EGLD) oferit echipei;

Technology 4 Health by OncoGen
Premiu: 250 de euro oferit fiecărui membru al echipei, plus un premiu special pentru liceeni, în valoare de 150 de euro oferit fiecărui membru al echipei;

Best IoT Project by Universitatea Politehnica Timișoara
Premiu: o trotinetă electrică Fast Wheels PRO 250W Rebel Toys oferită fiecărui membru al echipei;

CivicDev by Cloudbase Solutions în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara
Premiu: câte un voucher în valoare de 200 de euro oferit fiecărui membru al echipei.

HackTM are loc la Timișoara în anul în care orașul a luat titlul onorific de Capitală Culturală Europeană.

“ Acest concurs este o oportunitate extraordinară pentru participanți de a experimenta și învăța lucruri noi, dar și de a se conecta cu alți membri ai comunității tehnice naționale și chiar internaționale. Considerăm că HackTM este un eveniment reprezentativ pentru un oraș ca Timișoara, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare centre tehnologice din țară.” a declarat Adina Țeudan – Vice Președinte Banat IT.

Biletele pentru HackTM sunt disponibile în număr limitat și se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului: ​​ https://hacktm.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share