Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit astăzi la doar 46 de ani

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineață, transmite Vrancea24. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București, acuzând o răceală neobișnuit de agresivă.

Cătălin Toma s-a simțit mai rău în ultimele săptămâni, însă părea că și-a revenit, transmit reporterii locali.

Cătălin Toma s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat şi a fost dus de urgenţă la Insititutul CC Iliescu din Bucureşti. Cătălin Toma a decedat pe patul de spital, la vârsta de 46 de ani.

El și-a continuat activitatea și a participat, la începutul acestei săptămâni, la Paris, la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei. Cătălin Toma avea 47 de ani. A fost primar al comunei Jariștea, senator, președinte al PNL Vrancea și, din anul 2020, președinte al Consiliului Județean Vrancea. Toma l-a învins în alegerile trecute pe fostul președinte de Consiliu Județean, Marian Oprișan.

Mesajul Consiliului Județean Vrancea:

”Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil.

Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un coleg și un exemplu de profesionalism și devotament față de județul nostru. El a adus schimbări semnificative și a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieții noastre cotidiene. A fost un lider vizionar și un susținător al comunității, aducând inovație și energie în toate demersurile sale.

Ultimul eveniment la care a participat președintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 și 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță.

În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor și colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniți în durere și recunoaștem contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea și bunăstarea județului Vrancea.

Informațiile privind ceremoniile funerare și alte detalii vor fi furnizate ulterior, pentru a oferi oportunitatea tuturor celor care doresc să își exprime respectul și condoleanțele.

În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma și ne amintim cu recunoștință de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share