Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Preveniți riscurile instalației de gaze prin verificări profesionale

Funcționarea în siguranța a instalațiilor de gaze este obligatorie și este responsabilitatea fiecărui utilizator să se asigure că acestea nu pun în pericol viața locatarilor sau bunurile din jur. Pentru siguranta dumneavoastra alegeti Help Instal, o firma cu autorizație de la ANRE pentru a efectua verificări și inspecții, fie ca sunt obligatorii sau la cererea clientului.

gaze prin verificări profesionale

De ce trebuie efectuată verificarea sau revizia la instalațiile de gaze

Procedurile de verificari gaz trebuie tratate cu maximum de responsabilitate şi au ca scop exploatarea în siguranţă a sistemului. Efectuarea acesteia este cea mai simplă măsură de prevenţie împotriva accidentelor.

În timp, conductele ce transporta gaz pot forma pori fini, ce pot duce la acumulări de gaze, şi ulterior se pot produce accidentări grave. Atât instalațiile interioare cât şi cele din exterior trebuie analizate periodic pentru a preveni accidentările. În timpul inspecţiilor sunt verificate şi detectoarele de gaz. Aceste dispozitive se defectează adesea şi nu mai funcționează corect în caz de nevoie.

Dacă vorbim de instalațiile de gaz montate în blocuri de locuințe, trebuie precizat că vibrațiile generate de traficul greu, pot determina formarea de pori, și implicit, pierderi accidentale de gaz. Practic, inspecțiile periodice ale instalațiilor de gaz sunt esenţiale pentru exploatarea în siguranță a sistemului, pentru a minimiza riscul unei explozii.

 

La cat timp trebuie realizat serviciul de verificare sau revizie gaz

Conform legislaţie în vigoare instalaţia de gaz trebuie verificată odată doi ani. Fiecare utilizator are obligaţia de a chema bianual un o firmă de instalaţii autorizată ANRE care să verifice starea de funcționare a instalaţiei în interior, dar şi în exterior.  În afară de această inspecţia obligatorie mai trebuie chemaţi specialiştii în situaţiile când: senzorul detectează gaz şi se oprește frecvent centrala nu porneşte sau nu prepara apă caldă în interior sau în perimetrul exterior se simte miros de gaz instalația este uzată şi are urme de rugină la mutarea într-o locuință cu instalație de gaz preexistentă.

De ce să alegi Help Instal pentru verificarea şi revizia unei instalații de gaze si pentru debransare RADET Termoenergetica?

Echipa de profesioniști de la Help Instal ofera atat servicii de verificare si revizie gaze cat si servicii de debransare Termoenergetica. Help Instal oferă garanția lucrării executate, este autorizată ANRE,  are certificare ISO și vine cu soluții inteligente pentru a simplifica cât mai mult partea de instalații. În plus, clientul face economie la fiecare lucrare, se bucură de calitatea serviciilor până în cele mai mici detalii – inclusiv de curățenie la locul intervenției și beneficiază de sfaturi personalizate din parte specialiștilor desemnați să execute proiectul.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share