Primăria Deva a obținut Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă

Și Primăria  Deva a primit un premiu în cadrul Galei AMR 2022. Multitudinea de evenimente culturale,sportive și turistice i-au adus recunoașterea la nivel național .
„Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România și aflat la a VI-a ediție dorește să pună în evidență preocupările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora.
Asemenea edițiilor precedente, Gala AMR s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Președintelui României, Excelența Sa Domnul Klaus Werner Iohannis, lucru care dovedește importanța deosebită care se acordă, de la cel mai înalt nivel al statului român, municipiilor. Primăria Municipiului Deva a primit Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă. Am fost onorat să primesc acest premiu care dovedește performanța și implicarea administrației publice locale în acest domeniu. Acest premiu este totodată și o recunoaștere a muncii echipei din Primăria Deva.
Le mulțumesc colegilor pentru implicare, iar devenilor le promit că voi continua să atrag fonduri europene nerambursabile și guvernamentale pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului nostru, și implicit și pentru susținerea culturii, turismului și sportului” a ținut să transmită primarul Florin Oancea.
Reamintim doar o parte din evenimentele care au avut loc în Deva, in imagini:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share