Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Primăria Târgoviște: Au început lucrările la Sala de Sport din Campusul Universității Valahia

O nouă investiție din municipiul Târgoviște va ajunge în faza de execuție. Astfel, pe pagina de facebook, primarul Daniel Cristian Stan, a anunțat startul lucrărilor de construire a noii săli de sport din campusul Universității ”Valahia”.
 Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (şi va cuprinde şi tuşe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri şi grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi motorii).
 ”Au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri şi un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport.
 Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi.
 Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități”, a mai adaugat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share