Primăria Târgoviște: Cale nouă de acces către Parcul Chindia și Grădina Zoologică

Primăria Târgoviște are în lucru o nouă investiție, mai exact o cale de acces către Parcul Chindia și Grădina Zoologică  cu o parcare auto aferentă pentru 50 de autoturisme și autocare, care vor ajuta la eliberarea traficului pe arterele principale.
”Astăzi, în vederea stabilirii ultimelor detalii ale proiectului, am făcut o analiză în teren pe amplasamentul unde va fi implementată investiția privind realizarea unui nou acces către cel mai mare parc din municipiul Târgoviște și către Grădina Zoologică.
Astfel, pe strada Cornel Popa, în zona skatepark și a pasarelei de acces pe Mihai Bravu, va fi realizată în plus și o parcare auto pentru aproximativ 50 de autoturisme, dar și pentru autocare, intervenții de natură să contribuie la diminuarea aglomerației din celelalte zone de acces în Parcul Chindia.
Totodată, vor fi amenajate spații verzi generoase, inclusiv o perdea verde perimetrală, va fi realizat sistem de iluminat public, dar și de preluare a apelor pluviale”, a scris Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, pe pagina de social media.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share