Primăria Târgoviște – Strada Neagoe Basarab, lărgire la 4 benzi și pistă de biciclete

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și city managerul Gabriel Boriga, au mers astăzi într-o vizită de lucru, pe strada Neagoe Basarab, care a fost reabilitată și modernizată.
Mai multe detalii a oferit edilul orașului:
”Strada Neagoe Basarab din municipiul Târgoviște, de nerecunoscut!
După lărgirea la 4 benzi a străzii menționate, după transformarea terasamentului fostei căi ferate uzinale a UPET, paralel cu strada Neagoe Basarab, în pistă de biciclete, după instalarea unui sistem modern de iluminat public, zilele acestea se montează în zonă și mobilierul urban.
Totodată, în cadrul aceluiași proiect, s-a creat și o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor si cartierul CFR, care se intersectează cu strada Neagoe Basarab, foarte utilă din perspectiva preluării traficului din Alee, cu posibilitate de acces pe bulevardul Regele Ferdinand și apoi direct pe centura orașului.
În imediata vecinătate, pe terenul fostei UM Gară, va începe și construcția unor locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă (parcări, iluminat public, trotuare), astfel încât acest cartier, mult timp limitat ca și posibilități de extindere, va intra într-o nouă etapă de dezvoltare.
Dacă investițiilor anterioare le adăugăm și faptul că, în baza unui schimb de terenuri cu SC UPET SA, Primăria Târgoviște va realiza o stradă nouă de legătură între bulevardul Independenței și bulevardul I.C. Brătianu, prin actuala incintă a UPET, dar și o parcare generoasă, putem spune că întreaga zonă va fi transformată radical,” a precizat Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share