21/10/2020

Primăria Târgoviște: Strada Nifon a fost reabilitată. Lucrări finalizate și în Cartierul Priseaca

La jumătatea lunii mai, anul acesta, Primăria Târgoviște a început lucrările pe strada Nifon. Artera face parte dintr-un amplu proiect de reabilitare, care presupune atât introducerea sistemului de canalizare cât și asfaltarea și modernizarea. 

”Mai sunt de asfaltat străzile Pădurii, Plantelor și Crângului, dar mai întâi se vor extinde rețelele de gaze, de alimentare cu apă și canalizare. Alături de strada Nifon, au mai fost reabilitate străzile Tudorică Popescu, Ileana Sărăroiu, stradă care a fost asfaltată în două straturi – un proiect în valoare de 4 milioane de lei.” a precizat edilul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Și cartierul Priseaca a beneficiat de lucrări la infrastructura rutieră, astfel că al doilea mare proiect de reabilitare este finalizat în proporție de 90%.

”S-a turnat și stratul doi, au mai rămas câteva porțiuni care sunt afectate de extinderea rețelelor de canalizare, pe strada Soarelui și Teilor, unde deja avem în licitație publică de execuție lucrările pentru extinderea lucrărilor de canalizare. Iată că pe cartierul Priseaca, în doi ani și jumătate, administrația locală târgovișteană a reușit să implementeze două proiecte care însumează 7 km de drumuri reabilitate și modernizate.” a explicat Daniel Cristian Stan.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share