Primăria Timișoara obține o victorie definitivă în instanță într-un proces intentat de Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara

Judecătorii Curții de Apel Timișoara au pronunțat, marți, decizia definitivă într-un proces intentat de Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara și reclamanții Mirela Toc, Chiș Culiță și Vasile Florin Cioca, prin care aceștia contestau formarea comisiilor Paritară și de Disciplină din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Astfel, magistrații Curții de Apel au respins recursul formulat de reclamanți, dând dreptate Primăriei Municipiului Timișoara și considerând că cele două comisii au fost legal constituite.

În plus, în motivarea primei instanțe se arată că nu se susțin acuzațiile sindicatului cu privire la formarea celor două comisii, precum și afirmațiile privind reprezentativitatea acestuia la nivelul instituției.

Decizia de marți a Curții de Apel Timișoara este definitivă și poate fi consultată aici: https://portal.just.ro/59/SitePages/dosar.aspx?id_inst=59&id_dosar=3000000000166846

Distribuie acest articol Oficial Media
Share