Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Primarul comunei Cornățelu, Florin-Nelu Ivan, s-a alăturat echipei PSD Dâmbovița

Primarul comunei Cornățelu, Florin-Nelu Ivan, a transmis un mesaj prin care își anunță retragerea din PNL și adeziunea la PSD Dâmbovița. Acesta a motivat că a primit mereu susținere din partea conducerii actuale a Consiliului Județean Dâmbovița și că pe viitor comuna are  nevoie de sprijin, dar și de o recunoaștere a celor care muncesc în administrația locală.
Mesaj integral:
”Dragi consăteni,
Știți foarte bine că întotdeauna am vrut ce este mai bine pentru Cornățelu, iar împreună cu dumneavoastră am reușit să realizăm multe lucruri bune pentru comuna noastră.
Cornățelu merită să fie parte a ECHIPEI care a susținut proiectele noastre și ne-a ajutat când am avut nevoie.
De astăzi, m-am alăturat ECHIPEI PSD Dâmbovița!
Sunt sigur că munca noastră va fi apreciată la adevărata ei valoare și că de acum înainte Cornățelu va beneficia de sprijinul care i se cuvine.
Încă o dată, vreau să vă mulțumesc pentru susținere! Am trecut prin momente bune și mai puțin bune, dar întotdeauna am știut că pot conta pe dumneavostră.
Tocmai de aceea, din 9 iunie, sunt convins vom continua împreună la Primăria și Consiliul Local Cornățelu ca parte a echipei PSD Dâmbovița”, a scris Florin-Nelu Ivan pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share