Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, îl acuză pe Dragoș Popescu, senator USR, că a adus poliția peste operatorii din HORECA

Nu mai era nevoie încă o dată să vedem aceleași episoade naziste, impuse în toată lumea, de copiii demenți ai pandemiei. Am avut tendința să credem că în Cetetea Valahă membrii USR nu sunt din același aluat cu echipierii lor de la nivel național dar ne-am înșelat. Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, îl acuză pe Dragoș Popescu, senator USR, că a adus poliția peste operatorii din HORECA.
Dragoș Popescu senator USR că a adus poliția peste operatorii din HORECA
Cu o atitudine de turnător securist -nu este o jignire ci un mod de viață-, senatorul postează cu mândrie cum dă el în primire tot ce mișcă împotriva sistemului. Am citit și eu postarea și arată ca o notă informativă de maistru-șef de strung, care a  prins la control 8 filete rase de pe șuruburile de 12. Sigur că poate afișa pe panoul de la sediul său minunea pe care a făcut-o și ne așteptăm să alerge copiii și să-i de jos din tobogane. Dar până atunci ar fi emoționant să stea cuminte, că aici este primar Cristian Stan. Nu poate veni cineva care este nimeni în oraș, să dea ordine poliției să amendeze oamenii deja ajunși la capătul puterilor.

Vă prezint punctul de vedere al primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan:

”Un domn senator USR – PLUS de Dâmbovița își face titlu de glorie din faptul că a mers pe Centrul Vechi din Târgoviște și a văzut el că restaurantele „fentau” unele reguli. Drept pentru care a sunat și a adus polițiștii la fața locului, care au aplicat amenzi pentru 8 operatori. Care operatori au fost (a câta oară) îngenuncheați într-o perioadă disperată după supraviețuire.
Nu e nimic inventat, e totul povestit de domnul de la USR pe pagina lui. Cinic și satisfăcut, ca orice usr-ist sau pnl-ist din vremurile astea nenorocite. Omul „și-a făcut treaba”, operatorii au încasat rapid amenzi, poate să doarmă liniștit?
Mi se pare mie sau suntem într-un film prost, într-un tablou cu susul în jos? Regulile sunt reguli, da. Dar regulile nu pot fi discreționare, ele nu există ca să omoare financiar agenții economici, ci să-i ajute să treacă peste perioada asta cruntă. Se putea rezolva situația de pe Centrul Vechi cu un avertisment înainte de sancțiune? Are dl senator idee de eforturile disperate ale unor oameni de bună credință care au ajuns la limita nervilor din cauza acestui guvern care îi disprețuiește? Are idee că, datorită telefonului său, niște afaceri au tras obloanele și niște zeci de oameni au fost trimiși acasă? Cu ce a ajutat, concret, gestul lui de „salvator”?
Îmi repugnă genul ăsta de oameni, obturați sufletește, iraționali, care ard totul în jurul lor și apoi se întreabă de ce e cenușă pe jos.”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share