Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Primul cetatean de onoare al Judetului Timiş

10896978_1025221037494492_4106224103467384208_nPatriarhul României, Preafericitul Daniel, a primit tilul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş.

Şi noul mitropolit al Banatului, Ioan Selejan, a primit, în acelaşi cadru, Leul Judeţului Timiş.

Suntem bucuroşi că judeţul Timiş avansează în multe privinţe şi este o punte de legătură între România şi Europa occidentală. Acum, după întronizarea mitropolitului, putem accepta această frumoasă şi nobilă distincţie. Împreună, biserica şi autorităţile locale ajutate de cele centrale să aducem bucurie oamenilor”, a spus Patriarhul României la Timişoara.

Titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş” a fost conferit Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române,pentru merite deosebite în promovarea intereselor și imaginii Judeţului Timiş cât şi a activităţii ecumenice desfăşurate atât în ţară cât şi în străinătate” .

Este vorba despre un colan din argint 925, de aproximativ 200 de grame, aurit la 3 microni. Mai mult, CJ Timiş doreşte să achiziţioneze 20 de astfel de colane, cu preţul de 4.423,20 de lei bucata. „Vă asigurăm că vom fi alături de patriarhie şi de mitropolia noastră”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin. Mitropolitul Banatului Ioan Selejan a primit Leul Judeţului Timiş.

Stejarel IONESCU- Timisoara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share