Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Răzvad este audiat

Prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul Tribunalului Dâmbovița a spus că principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Târgoviște era vânător autorizat și deținea legal arma de vânătoare cu care i-a împușcat pe cei doi, însă nu plătise cotizația anuală către Asociația de Vânători, astfel că nu avea dreptul să folosească arma pe respectivul fond de vânătoare.

Principalul suspect în cazul dublului asasinat

Dincă a mai spus că exclude că este vorba despre o execuție sau pe fond de răzbunare, ci a fost fost vorba despre un conflict spontan, în condițiile în care se afla la braconaj.

Principalul suspect în cazul dublului asasinat

„Până la această oră, bărbatul de 58 de ani, din Târgoviște, nu și-a recunoscut fapta și nu există date că ar fi avut vreun complice. Bărbatul a făcut parte încă de vineri după-amiază din cercul de 11 suspecți pe care l-a avut anchetatorii”.

Dincă a spus că principalul suspect în cazul crimei a afirmat că nu îl cunoștea pe Gheorghe Ifrim, deși anchetatorii susțin că făceau parte din grupe care vânează pe același fond de vânătoare.

Procurorul Camelia Matei, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, a declarat, pentru Libertatea, că bărbatul are calitatea de bănuit. 

Ancheta investigatorilor a scos la iveală faptul că primul a fost secerat de alicele asasinului consilierul Gheorghe Ifrim. Acesta a fost împușcat în piept și în cap, în zona ochilor. Angajatul său a fost ucis, tot cu focuri trase de la mică distanță, după ce a fost împușcat în spate și în coapsă. audierile sunt în plină desfășurare.

”S-a tras de aproape pentru că alicele nu s-au răspândit pe o rază mare. au fost grupate în zonele în care au intrat în corpul victimelor. Din informațiile noastre între ei a avut loc și o altercație”

Anchetatorii au mai spus că principalul suspect este o persoană stăpână pe sine. Neconcordanțele dintre declarațiile date de suspect au creat suspiciuni anchetatorilor.

Citește și: A fost prins suspectul banuit de crimele din Răzvad

Distribuie acest articol Oficial Media
Share