Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PRO ROMÂNIA Dâmbovița, alături de medicii din județ

Pro România Dâmbovița a inițiat astăzi o activitate umanitară către spitalele din județ. În  acest sens, senatorul Adrian Țuțuianu, alături de colegii din organizație, au sprijinit cu aparatura medicală si echipamente pentru mai multe unități medicale din Dâmbovița.

“Prin contribuția membrilor PRO ROMÂNIA Dâmbovița, am reușit să achiziționăm și să donăm Spitalului de la Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de care oamenii de acolo au atâta nevoie.” spune senatorul.

Au primit ajutor (7.350 perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete fiecare) următoarele spitale și centre medicale: Spitalul de la Pucioasa, Găești, Moreni, Centrul Multifuncțional Titu, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Serviciul de Ambulanță Județean, Stația de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești.

Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de solidaritate, omenie și generozitate. Suntem și rămânem PRO ROMÂNIA” a precizat Adrian Țuțuianu, președintele organizației.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">