Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PRO România Dâmbovița continuă dialogul cu partenerii sociali

Reprezentanții partidului PRO ROMÂNIA – Organizația Județeană Dâmbovița continuă dialogul cu partenerii sociali, în vederea agreării unor poziții comune față de teme importante de interes social si economic.

 

În acest sens, vineri, 1 martie 2019, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Sindicale Teritoriale – Filiala Dâmbovița din cadrul Confederației Naționale „Cartel ALFA”. Din partea PRO ROMÂNIA au participat Adrian Țuțuianu (senator), Oana Vlăducă (deputat) și Georgică Dumitru (fost deputat, coordonator).

Pro România, site-ul oficial. Aici puteți afla totul despre politica partidului, evenimente și adeziuni. 

Senatorul Adrian Țuțuianu scrie pe contul de facebook:

Am avut astăzi, alături de colegii mei, Georgică Dumitru si Oana Vlăducă, o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Sindicale Teritoriale – Filiala Dâmbovița din cadrul Confederației “Cartel Alfa”.

Am discutat despre probleme de interes economic și social, care privesc dezvoltarea județului Dâmbovița, precum și despre evenimentele electorale din anii 2019-2020.

A fost un schimb util de opinii, iar pentru noi, PRO ROMÂNIA, ca partid de centru-stânga, sindicatele reprezintă un partener privilegiat de dialog, important în construcția programului politic și de guvernare.

Citește și: PRO România Dâmbovița – Prima conferință de presă după aderarea senatorului Adrian Țuțuianu

PRO România Dâmbovița în dialog cu partenerii sociali

”Discuția a privit subiecte naționale de interes economic și social, problemele industriei naționale de apărare care afectează în mod direct societățile de profil din județul Dâmbovița, precum și situația politică națională, evenimentele electorale din anii 2019 și 2020, respectiv modul cum vor afecta acestea deciziile executive în plan economic.

Citește și: Cătălin Olteanu- Vin foarte mulți oameni alături de noi

PRO ROMÂNIA își reafirmă profilul de partid de centru-stânga, iar sindicatele reprezintă un partener privilegiat de dialog, important în construcția programului politic și de guvernare”, se menționează în comunicatul de presă al PRO ROMÂNIA Dâmbovița.

Search Results for: pro romania dambovita

Adrian Țuțuianu despre ordonanța lăcomiei: ”Un asemenea mod de legiferare este de neadmis”

Mult disputata ordonanță 114/2018 a fost adusă în discuție la sediul Pro România Dâmbovița, în conferința de presă din 18 februarie 2018. Senatorul Adrian Țuțuianu despre ordonanța lăcomiei: ”Un More…

Cătălin Olteanu, Pro România: Liviu Dragnea a fost huiduit la Congresul PES

”Socialiștii europeni au început sâmbătă campania electorală pentru Parlamentul European, din 2019, prin desemnarea oficială a lui Frans Timmermans, în prezent vice-președinte al Comisiei Europene, pentru More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share