Pro România Hunedoara vine în fața electoratului cu o echipă de PROfesoniști

PRO România și-a depus listele candidaților pentru alegerile parlamentare. După mai multe zile de așteptare și negocieri între ALDE și PRO România, partide care au fuzionat recent, au fost stabilite și numele candidaților din județul Hunedoara, care se vor regăsi pe listele pentru Camera Deputaților și pentru Senatul României.

Camera Deputaților: Marica Sorin, Rîsteiu Emil Ioan, Băncilă Dorina,Opriș Iulian,Rotariu Adelin,Vârdea Cristian,Sîrbu Marius,Rus Iuliana.

Senat: Ciodaru Dacian, Zvîncă Adrian, Florea Maria,Oproiescu Ovidiu, Albescu Adrian.

”Este încă o confirmare, a faptului că Pro România  are încredere în tot ceea ce mi-am propus să fac și în tot ceea ce am făcut până acum,  în acest mandat. Voi continua să promovez interesele hunedorenilor, interesele Văii Jiului. Vreau să le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o hunedorenii și aștept propunerile pentru viitoarele proiecte de devoltare economico socială a județului. Suntem în fața unei noi campanii electorale și continuăm împreună lupta împotriva acestei maladii care a cuprins întreaga omenire, cu consecințe grave.

Ne dorim crearea   de locuri de muncă mai bine plătite, dar și la dezvoltarea unor afaceri, precum și crearea unei forțe de muncă mult mai bine calificate, ceea ce va duce implicit la sporirea interesului investitorilor. Prin experiența acumulată în administrație la nivel local îmi propun susținerea proiectelor de infrastructură rutieră, turism, administrație și agricultură.Mă bucur că am alături de mine oaeni tineri cu o viziune de dezvoltare modernă, europeană, oameni PROfesioniști, suntem PRO ROMÂNIA !”,  a ținut să declare deputatul Sorin Petru Marica, cel care candidează din nou, de pe prima poziție, la Camera Deputaților .

 

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share