Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Profesional New Consult: ULTIMELE LOCURI pentru cursul de Machiaj Profesional

Makeup. Sensual beautiful woman model with eyes make up, posing

Profesional New Consult anunţã ULTIMELE LOCURI pentru cursul de Machiaj Profesional ce va avea deschiderea în data de 29 August 2016 organizat în Târgovişte, în sala de conferinţe a hotelului King, curs necesar şi util tuturor celor pasionaţi de frumos şi de ȋngrijire (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj).

Susţinut de formatori cu experienţã, produsele cu care se lucreaza fiind produse profesionale iar condiţiile de studiu sunt excelente, cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate.

Tehnica machiajului de zi, machiajul de sear㸠machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corecta a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului, dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru aceastã frumoasã profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul cursului.

Alãturi de formatori specialişti veţi ȋnsuşi tainele machiajului, noţiuni utile ȋn cadrul viitoarei cariere ȋn domeniu sau doar pentru a vã automachia. Cursul este oferit la preţul de 690 lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic “O varã a cunoaşterii” (http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii) . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)  sau  adresându-vã centrului de studii la urmãtoarele coordonate :

Telefon contact :  0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330

sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

 Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Tatuaj Cosmetic, Microblading (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent)

Curs Pensat Profesional (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional)

Close up portrait professional make up. Studio shooting and lighting

Distribuie acest articol Oficial Media
Share