Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Programul de pregătire al alb-violeţilor la începutul anului 2022

Alb-violeții strâng rândurile pentru abordarea părții a doua a sezonului 2021-22 al Ligii 2. Reunirea echipei e programată luni, 10 ianuarie, la stadionul „Dan Păltinişanu”. Cu această ocazie vom organiza la faţa locului o sesiune de declaraţii, începând cu ora 10:15. Politehnica se va pregăti pe plan local şi are stabilite cinci partide de verificare în luna februarie.

Prima şedinţă de pregătire a anului va începe luni, la ora 10.30. Pe 11 şi 12 ianuarie jucătorii noştri vor efectua vizita medicală iar din data de 17 lotul alb-violet va intra într-un stagiu centralizat de pregătire. Ca de obicei în această perioadă, „sediul” echipei va fi Casa Politehnicii nr. 2, unde jucătorii vor beneficia de condiţii foarte bune de cazare şi masă. Perioada de pregătire în regim de cantonament se va încheia pe data de 28 ianuarie.

„Noi ne orientasem către Serbia sau Ungaria, însă sunt problemele acestea generate de Covid şi atunci am decis să rămânem pe plan local”, a spus Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii, despre opţiunea în privinţa stagiului centralizat.

Primul amical al Politehnicii în anul 2022 va fi cu CSC Dumbrăviţa, pe 2 februarie. Trei dintre cele cinci formaţii din Liga 3 pe care echipa noastră le va întâlni în presezon ocupă locul 1 în seriile lor (CSM Reşiţa – lider în C7, CS Hunedoara – C9 şi CSC Ghiroda – C8).

„Ar mai fi fost o dată liberă, dar acolo nu ţin neapărat să avem un joc de pregătire, pentru că practic e penultima săptămână (12-19 februarie). Aş prefera să rămână cu un singur joc… Mai pot apărea şi alte teste, pentru că avem acum un lot destul de numeros, mai sunt şi jucătorii din Academie şi, în funcţie de minutele pe care le vor prinde, încercăm să găsim şi jocuri pentru cei care au evoluat mai puţin”, a precizat Nicolae Croitoru.

Programul jocurilor amicale:

2 februarie – CSC Dumbrăvița *

5 februarie – CSM Reșița (la Reșița)

9 februarie – Corvinul Hunedoara (probabil la Deva)

11 februarie – Metalurgistul Cugir (Timișoara)

19 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii *

*locația urmează să fie stabilită

– Programul partidelor de verificare mai poate suferi modificări

Prima partidă oficială din noul an pentru Politehnica va fi în jurul datei de 26 februarie, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, în runda a 17-a a Ligii 2.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share