09/12/2021

Programul de reabilitare a străzilor din municipiul Târgoviște și zona Priseaca

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre proiectele de reabilitare din cartierul Romlux, zona Priseaca, dar și despre alte străzi din Târgoviște care urmează să fie asfaltate.
La întâlnirea cu presa au fost prezenți și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și city managerul, Gabriel Boriga.
Declarații pe larg:
”Si zona “Romlux” din municipiul Târgoviște a făcut obiectul unui amplu program de reabilitare.
  • Proiectul a cuprins lucrări de modernizare a străzilor Liliacului, Ciocârliei, Zorilor si Ialomiței, totalizând o lungime de aproximativ 2 km.
  • În prealabil, în cadrul aceleiași investiții, a fost realizată extinderea rețelei de apă și canalizare.
 Programul de reabilitare a străzilor din orașul nostru continuă cu câteva intervenții importante.
  • Astfel, în această toamnă, va fi finalizat proiectul de modernizare a străzilor din Priseaca (care mai presupune, în principal, lucrările la poduri), în plus, străzile Plantelor și Pădurii urmând a fi asfaltate.
  • Totodată, cu finanțare europeană, vor fi realizate lucrări de modernizare a bulevardului Regele Carol I, a bulevardului Mircea cel Bătrân și a străzii Locotenent Stancu Ion.
  •  În același timp, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu vor face obiectul unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, intervenții care vor viza atât partea carosabilă, cât și trotuarele.
  • Investițiile continuă cu un proiect pe fonduri europene care vizează, pe lângă alte intervenții, reabilitarea străzilor Oltului, Ion Neculce, Fructelor si Luceafarului, Referitor la acest proiect, licitația de execuție este finalizată și așteptăm semnarea contractului de finanțare” a explicat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share