Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Proiect de viitor – Cum poate arăta casa ta de vacanță și care sunt tendințele de design de interior

Proiect de viitor – Cum poate arăta casa ta de vacanță și care sunt tendințele de design de interior

În ziua de astăzi sunt mulți cei care doar visează la o casă de vacanță și care pun acest proiect pe hold până când bugetul corect se creionează. Însă sunt mulți și cei care chiar iau taurul de coarne, cum se spune, și încep a-și construi casa visurilor.

Tendințele se schimbă de la an la an, însă așa cum există elemente clasice fără de care proiectul nu ar căpăta viață, sunt și aspecte inovatoare care simplifică lucrurile. În rândurile ce urmează poți descoperi o sursă de inspirație pentru proiectul tău, “casa de vacanță”, de care să ții cont atunci când te apuci de treabă.

Cum să îți construiești casă de vacanță și ce elemente deosebite poți implementa

  • Terasă cu panouri de sticlă

Îți imaginezi diminețile frumoase de vară pe terasă la o cafea super bună? Ai deja pregătit planul casei tale de vacanță? Înseamnă că ești pe drumul cel bun, însă nu ar strica o recomandare în acest sens. Terasa ta poate beneficia de panouri de sticlă cu glisare spre podea, pe care să le folosești atât când vremea călduroasă de afară permite mai mult decât o gură proaspătă de aer, cât și atunci când termometrul indică o temperatură joasă.

Poți astfel folosi spațiul în mod eficient și te delecta într-un peisaj deosebit, la tine în casa ta de vacanță. Cu sistemul de închidere cu sticlă automat de pe Valedo.ro poți creiona terasa mult visată, transformând astfel spațiul, deschis sau închis, cu o simplă apăsare de buton.

  • Inovație la tine acasă, cu un pavaj fotovoltaic

Dacă îți place inovația și lucrurile extrem de eficiente, un panou fotovoltaic ar putea să fie o idee excelentă pentru casa ta de vacanță. Ca parte din amenajarea exterioară a casei, panoul fotovoltaic fabricat din sticlă și plastic reciclate are parte de tehnologie de ultimă generație și este o alternativă ecologică pentru a genera curent. Acest panou este suficient încât să asigure necesarul de energie pentru casa ta de vacanță, având în vedere că este utilizată ocazional. În plus, este o investiție care merită banii în totalitate.

  • Design de interior minimalist, dar colorat

Designul de interior minimalist continuă să atragă atenția celor care vor lucrurile simple și utile în egală măsură. Casa ta de vacanță poate avea un aspect vizual deosebit cu ajutorul mobilierului de acest gen, plasat corect în încăperi. Corpurile de mobilier precum cuburile și polițele își pot găsi locul pe pereți, fără ca acestea să ocupe prea mult spațiu.

Te poți bucura astfel de libertate de mișcare, la tine în casa de vacanță. Iar pentru un plus de extravaganță, livingul poate fi conectat cu bucătăria open space, pentru o trecere ușoară și aceeași senzație de libertate după care tânjești cu siguranță.

  • Sticlă, piatră și tonuri de albastru

Poți pune în practică toate elementele la care ai visat pentru casa ta de vacanță. Trendurile spun că sticla și piatra naturala nu ar trebui să lipsească din peisaj, așa că, îmbinarea acestor elemente va fi una de succes.

Fie că este vorba de o casă tip duplex sau te bucuri de un spațiu generos la parter, elementele din sticlă și piatră sunt elegante și oferă luminozitate casei respective.

Pe de altă parte, nuanțele de albastru se pot regăsi ușor în elementele de decor, și nu numai. Polițele cu LED albastru sau etajerele în nuanțe deschise, pereții decorați cu riflaje de un albastru electric sau tapetul în aceleași tonuri pentru o încăpere precum livingul sunt câteva recomandări în acest sens.

Așadar, nu visa prea mult la casa ta de vacanță și pune în practică proiectele tale. Poți ține cont de recomandările de mai sus și opta pentru elementele potrivite planurilor tale, în funcție de buget și alte aspecte tehnice.

 

Sursă foto: Pexels.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin