Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Proiect inaugurat în comuna Hulubești de către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan

Președintele Consiliului Judetean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a luat parte la inaugurarea unui proiect din Comuna Hulubești. Este vorba despre finalizarea unui teren de minifotbal, eveniment la care au mai fost prezenți alături de primarul Ion Cursureanu, vicepreședinții Antinel Jîjîie, Luciana Cristea, parlamentari, invitati din aparatul administrativ al consiliului județean și al prefecturii.
proiect din Comuna Hulubești

3,4 milionae de lei proiecte pentru Hulubești

Corneliu Ștefan a precizat că 1,5 milioane din cele 3,4 mil de lei au fost asicgurate de Consiliul Judeșțean Dâmbovița prin PJDL.
”Astăzi a fost inaugurat al patrulea proiect pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat o bună parte din cheltuieli în comuna #Hulubești!
În ultimii ani, în parteneriat cu primarul Ion Cursureanu, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, am implementat cu succes 4 proiecte în valoare totală de peste 3,4 milioane de lei, sumă din care Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat peste 1,5 milioane de lei.”

Corneliu Ștefan: Proiecte finalizate la Hulubești

Pe lângă cel de astăzi, amenajare și dotare teren minifotbal, au mai fost finalizate următoarele proiecte:
▫️Modernizarea DCL 97A;
▫️Amenajarea și dotarea unui loc de joacă;
▫️Amenajarea și dotarea unui teren sport multifuncțional.
De la un an la altul, Programul Județean de Dezvoltare Locală își dovedește utilitatea, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând peste 180 de milioane de lei pentru implementarea a 230 de proiecte în 80 de localități dâmbovițene.”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share