Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Proiectele comunității sunt așteptate la Timotion X – ediție aniversară

Organizații, grupuri de inițiativă şi unități de învățământ public din judeţul Timiş au șansa să depună proiecte, în perioada 6 noiembrie – 3 decembrie 2023, şi să beneficieze de fonduri colectate prin intermediul programului Timotion. Timotion este cel mai mare eveniment sportiv, cu scop caritabil din vestul ţării, în cadrul căruia publicul este invitat să facă mișcare și să doneze.

 Timotion oferă o platformă de strângere de fonduri şi suport echipelor de implementare a proiectelor. Iniţiatorii de proiecte au astfel ocazia să îşi pună în practică propriile campanii de strângere de fonduri, să-și implice comunitatea în suportul activităţii lor şi să-şi facă cunoscută activitatea într-o comunitate mult mai largă de suporteri.

Timotion își propune să susțină proiecte axate pe teme legate de sănătate, educație, protecția animalelor şi incluziune socială, care promovează valori cum ar fi, colaborarea, transparența, conectarea, cunoașterea, inovația, demnitatea și respectul.

De asemenea, în perioada 8 – 29 noiembrie, echipa Fundaţiei Comunitare Timişoara va oferi consiliere în dezvoltarea proiectelor tuturor celor interesaţi de această oportunitate de finanţare.

„«Timotion: Timişoara se mişcă» este o manifestare a comunității, este locul unde oamenii își redescoperă sentimentul de apartenență la comunitatea timişoreană a binelui. Iar cei care pun toată această energie în mişcare sunt iniţiatorii de proiecte comunitare, donatorii, miile de alergători şi biciclişti participanţi în ziua evenimentului, sutele de voluntari şi companiile locale care se implică cu resurse. Invităm cetăţenii activi din judeţul Timiş să depună proiecte şi să-şi folosească creativitatea şi încrederea pentru a atrage cât mai mulţi oameni alături de cauzele lor. Abia aşteptăm să descoperim proiectele selectate pentru ediţia aniversară, pentru care ne vom mişca în 2024.” a declarat Daniela Chesaru, directoarea Fundației Comunitare Timişoara.

„Timotion a confirmat, deja de un deceniu, că prin implicarea și unitatea noastră putem mişca în bine lucrurile din jurul nostru. Fiecare kilometru alergat şi fiecare donație are un impact semnificativ asupra vieților celor care au nevoie de ajutorul nostru.” a declarat Olimpiu Porumb, coordonatorul evenimentului Timotion.

„Timotion: Timișoara se mișcă!” este un program de finanţare cu o componentă sportivă și filantropică, implementat de Fundaţia Comunitară Timişoara şi Clubul sportiv Asociaţia Alergotura, aflat la ediţia cu numărul 10.

 

Mai multe informații despre apelul de proiecte, obiectivele și formatul evenimentului, precum și despre organizatori, se găsesc la www.timotion.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin