04/03/2021

Proiectul de Lege nr. 264/2019 – Recunoaşterea meritelor personalului din cadrul sistemului naţional de apărare

La dezbaterile plenului Camerei Deputaților de astăzi, deputatul USR Dumitru Lupescu a dat citire „Raportului Comun” , pentru aprobarea inițiativei Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” care a promovat Proiectul de Lege Pl-x nr. 264/2019.

În urma dezbaterilor de azi și a raportului favorabil al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, proiectul va intra marți 14 iulie a.c. la votul final, Camera Deputaților fiind for decizional.

Grupul parlamentar al USR va vota „pentru” adoptarea acestui proiect de lege.

Aprobarea proiectului si amendamentelor la acesta, este o recunoaștere a meritelor personalului din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, participant la misiuni și acțiuni militare în țară sau în afara teritoriului statului român, precum și acordarea unor drepturi acestuia și urmașilor celui decedat.

#USRalaturideveterani

Later edit: Dacă doriți să vizionati dezbaterea Proiectului AMVVD, accesați linkul de mai jos, începând cu minutul 54 al înregistrării ședinței Camerei Deputaților:

http://www.cdep.ro/pls/steno/steno2015.video?sursa=1

Distribuie acest articol Oficial Media
Share