Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Protejează-ți auzul cu Clarfon iar testarea este gratuită

Oferta Clarfon din luna februarie prețuieşte calitatea auzului

Protejarea auzului tău este misiunea Clarfon. Știm cât de mult îți prețuiești auzul, din acest motiv, suntem atât de aproape de nevoile tale.

Fără să auzim, viața noastră nu ar mai fi la fel. Suntem constienți de acest lucru. De cele mai multe ori, nu se constientizează pierderea treptată a acestei funcții vitale. Din acest motiv, este recomandat ca la o anumită perioadă de timp, acuitatea auditivă să fie testată, să se verifice calitatea auzului.

În cabinetele Clarfon, testarea auzului tău este gratuită.

Aici, audiograma, este absolut realizată în regim gratuit. Dacă nu știi ce este o audiogramă, este perfect normal. Nu îți face griji, îți spunem noi, audiograma este operațiunea prin care capacitatea auzului este verificată iar specialiștii Clarfon sunt pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi pentru sănătatea urechii tale.

Dacă auzul pacientului nu funcționează la capacitatea la care ar trebui, la Clarfon, cu siguranță o să găsești cele mai bune soluții pentru remedierea acestei probleme sau protecția pe termen lung.

În situația în care este necesară purtarea unui aparat auditiv, Clarfon este locul în care ofertele cele mai avantajoase sunt prezente. Raportul calitate – preț este excelent. Știm că sănătatea auzului este extrem de importantă, de aceea, în luna februarie, am pregătit o ofertă pentru tine și cei dragi.

REDUCEM pe loc, la orice achiziție, valoarea de 1.008 lei (valoarea asigurării CAS) la aparatele auditive SONOVA.

O lume în care oamenii se bucură de plăcerea auzului și trăiesc o viață fără limitări este o lume perfectă. În situația în care auzul tău necesită ajutor pentru a funcționa la cel mai înalt nivel, aparatele Sonova sunt cea mai bună alegere pe care o poți face.

Chiar dacă acestea funcționează cu ajutorul bateriilor, Clarfon a găsit soluția ideală și pentru acest lucru. În momentul achiziționării aparatului auditiv, primești cadou baterii pentru 1 an. Da, pe o perioadă de un an, grija lipsei bateriilor într-un moment neprielnic nu mai este o problemă.

Clarfon este aproape de tine! Poți găsi sprijinul echipei noastre în unul din cele 50 de cabinete la nivel naţional iar unul dintre cei 100 de specialişti mereu gata să te ajute.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share