Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Protestul din 10 august -o consecință!

De ce ajungem să revendicăm România?! De ce ies Românii în stradă să o apere și recucerească?! Ce e cu furia asta a poporului dacă România este condusă benefic poporului?! Întrebări retorice desigur. Cât să le mai spunem guvernanților că au eșuat și că e cazul să plece?! Câtă răbdare să mai avem ca -de bun simț- să înțeleagă că sistemul e deja demult compromis?!

Protestul din 10 august s-ar putea… să nu fie o joacă, o rugăminte politicoasă, decentă. S-ar putea ca românilor din Țară ca și din Diaspora să le fi ajuns cuțitul la os. Răbdarea noastră are totuși limită, iar când întinzi coarda prea tare, te pleznește peste față. Merită încercat (să protestăm)! A câta oară?!

Domnilor guvernanți, venim! Să vă „Mulțumim frumos!”. Reverență.

Iată imagini (doar succint) despre, cu Români. Și a lor este România, ba încă de acolo, de departe, cu dor de Țara lor, au trimis bani rudelor rămase în Țară -martore la jaful în stil mare, martore la cum se vinde Țara: bucată cu bucată. Spre chinul amărâtului și proliferarea satrapilor.

https://www.facebook.com/mario.mocan/videos/1930773700307997/?t=40

Nimeni nu vrea sânge și vărsare de sânge, doar că criminalii nu noi suntem, cei care vrem o ROMÂNIE demnă, curată și curățată de lichelele care ne asasinează zi după zi mai mult.
CRIMINALII SUNT ACEIA CARE CONDUC ÎM MOD BEZMETIC, MAFIOT ACEST POPOR! Care are și DREPTURI, nu doar obligații!!
Acest popor nu vrea decât atât: DREPTUL LA VIAȚĂ!!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share