04/12/2020

PSD a pierdut un fost viceprimar al Târgoviștei. Cosmin Bozieru preia Organizația ALDE

ALDE Dâmbovița și-a mărit echipa cu un nou membru. De data aceasta este vorba de Cosmin Bozieru, fostul viceprimar al municipiului Târgoviște și consilier al primarului. Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a spus că au existat discuții de adeziune încă din anul 2015, dar lucrurile s-au realizat abia acum.

Fost președinte al PPDD și fost membru în PSD, Cosmin Bozieru a explicat faptul că alegerea a fost una strict personală și că această decizie nu afectează relațiile cu foștii colegi din PSD, care se bazează pe respect și pe o colaborare veche.

Convingerile liberale, dorința de a se exprima deschis și de a consolida organizația ALDE Târgoviște, prin experiența politică pe care deja a dobândit-o, l-au determinat pe fostul viceprimar să se alăture partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Va urma o perioadă de consolidare a organizației la nivel local și județean, pentru care liderii ALDE au declarat că sunt pregătiți și hotârâți să lupte. Mai multe detalii, au fost oferite în conferința de presă de la sediul ALDE Dâmbovița.

Cosmin Bozieru, președinte ALDE Târgoviște:

”As vrea să mulțumesc colegilor pentru modul în care m-au primit și domnului președinte, Ionel Petre pentru încrederea acordată, mă onorează și în același timp mă responsabilizează. Am ales să vină alături de ALDE cu gânduri mari, de a consolida organizația municipală, alături de colegi. A fost alegerea mea și nu am avut negocieri cu PRO România. Voi sprijini în continuare proiectele administrației publice locale.

Ne așteaptă patru competiții electorale într-un an și jumătate, la care trebuie să fim pregătiți. La alegerile europarlamentare, cred că vom primi un vot de încredere al electoratului liberal și suntem convinși că vor fi alături de noi. Încercăm să convingem cât mai mulți cetățeni să ne voteze.

Îl felicit public pe consilierul municipal ALDE, domnul Barbu, pentru prestația pe care o are in Consiliul local, nu de puține ori, votul lui a fost crucial pentru trecerea unor proiecte, atunci când liberalii făceau jocuri politice.

La alegerile prezidențiale, vom încerca să atingem turul doi, cu sprijinul, sau fără sprijinul PSD-ului, iar alegerile locale, sper să găsească Organizația ALDE Târgoviște mult mai puternică și să aducă cât mai mulți consilieri in Consiliul local.

Ne dorim să constituim 65 de organizații municipale locale, aferente fiecărei secții de votare. Mă refer la consolidarea Organizației de femei, de pensionari, de tineret. Știu că nu este ușor și deja suntem în precampanie a strângerilor de semnături, dar încercăm să le facem în paralel.” a explicat Cosmin Bozieru.

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița:

”În prezent, la Târgoviște, sunt 486 de membri activi (și nu ne referim la cei de pe hârtie), care se regăsesc în platforma online a organizației. Am preferat să avem alături doar persoane pe care ne putem baza atunci când avem o anumită acțiune.

Am avut discuții din februarie 2015 cu domnul Bozieru, și am mizat pe expertiza lui ca și președinte al PPDD Dâmbovița și sunt convins că mai are legături cu oamenii din județ, acolo unde vrem să construim organizațiile locale.

Iată că întărim organizația Târgoviște cu un om care poate să muncească, care știe să dezvolte o organizație politică și a avut rezultate cu PPDD. Sunt convins că putem repeta aceeași istorie, de a crește în sondaje și în rezultatele de la vot. Pentru Filiala Dâmbovița și pentru organizația municipală, Cosmin Bozieru este un câștig. Na-am dorit alături nu doar oameni care gândesc liberal, dar care și acționează liberal.

Am avut o discuție de principiu și cu domnul Tudorică Răducanu, nu a spus că nu ne susține, dar nici că va ieși în față, dar vom miza și pe acest aport al președintelui Partidei Romilor.

Ionel Petre: Odată cu aceste schimbări, se confirmă faptul că ALDE a fost și rămâne o opțiune politică sănătoasă,

dar și faptul că avem stabilitate, chiar și prin prezența mea personală de peste patru ani în Dâmbovița, și am adus alături de noi oameni care au și ”dovedit” ceva în activitatea lor, și astfel să ofere un plus organizației. Cu toate aceste demersuri, ne vom apropia de încă un pas spre extinderea politicii în județ și dincolo de culoarea roșie.

Pe viitor vom veni și cu alți oameni, care se află captivi în celelalte partide politice. Iar modul în care este condus acum PNL, mă ajută să mă mișc mai repede și să dovedesc că singurul partid politic liberal este ALDE.

Deși pare surprinzător, zbaterea noastră nu este cu PNL ci cu USR. Mă surpinde neplăcut, faptul că sunt oamenii care au studii, dar care au cazut pradă unor îndoctrinări sau frustrări personale și aleg să se ducă acolo unde nici măcar nu sunt organizații. Trebuie să-i convingem pe oameni că se află pe o pistă greșită atunci când mizează pe USR.” a concluizonat Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița.

 

Ionel Petre, sondaj ALDE – Creștere importantă în intenția de vot a românilor

Președintele organizației ALDE Dâmbovița face publice ultimele cifre privind încrederea populației și intenția de vot a acesteia. Ionel Petre, sondaj ALDE: ”Creștere importantă în intenția de vot a More…

 

Ionel Petre – ALDE: Guvernatorul BNR nu trebuie să se transforme într-un vector electoral

Creșterea alarmantă a cursului euro a fost unul dintre subiectele pe care le-a abordat președintele ALDE Dâmbovița, domnul Ionel Petre, vicepreședintele ANANP, chiar la sfârșitul lunii ianuarie. Specialiștii More…

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa: Serviciu de Urgenţă în zona Padina-Peştera

Ionel Petre, Preşedintele ALDE Dâmboviţa, propune înfiinţarea unui Serviciu de Urgenţă în zona montană Padina -Peştera. Atestarea zonei Moroeni- Padina- Peştera din Munţii Bucegi ca staţiune turistică More…

Ionel Petre, președinte ALDE DÂMBOVIȚA: ”Avem șanse mari să devenim al doilea partid la nivel județean”

Astăzi, la sediul ALDE Dâmbovița a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Ionel Petre. Au fost aduse în atenție subiecte legate de Programul Rabla pentru electrocasnice, setul de legi More…

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: “Este necesar să avem în vedere o schimbare a strategiei în privința banilor publici”

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: Bugetul – prioritate realistă  Referitor la bugetul pentru anul 2019, în opinia mea, este necesar să avem în vedere o schimbare a strategiei în privința banilor More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share