Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PSD DAMBOVITA- Miting de 10.000 de oameni, sambata la Targoviste

Sâmbătă, 25 februarie, PSD Dâmbovița va organiza un miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu la care sunt așteptați peste 10.000 de oameni, a informat astăzi într-o conferință de presă secretarul executiv al partidului, Alexandru Oprea.

Mitingul va avea loc in zona Primăriei Târgoviște începând cu ora 10.00.

”Am avut o serie de solicitări din partea colegilor nostri primari, de organizare a unei acțiuni publice de susținere a Guvernului Grindeanu. Mâine la 18.30 am convocat un comitet executiv lărgit, in sensul că vor fi invitați și consilierii locali și județeni, șefii de instituții care au avut sprijin politic din partea PSD, președinți de organizații, primari, viceprimari, undeva la 300 de persoane, în care vom supune aprobării propunerea de a organiza un miting de susținere a Guvernului condus de către Sorin Grindeanu.
Sperăm că la această acțiune vor dori să participe și numeroși cetățeni, care nu sunt membri PSD, ci simpatizanti, sau care au beneficiat de măsurile de guvernare luate de către actualul guvern. Sperăm să ne ajute și vremea, și cu aprobările de riopare vom încerca să ieșim și pe câteva străzi din Municipiul Târgoviște.” a declarat Alexandru Oprea.

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, prezent la conferință a subliniat de asemenea faptul că românii au votat cu Partidul Social Democrat atât în Dâmbovița, cât și în țară, iar votul lor a fost unul căștigător: ”Mitingul este un eveniment care dă încredere în primul rând membrilor de partid și apoi celor care au votat programul de guvernare al PSD și simpatizanților.”

”Între mitingul organizat de Ceaușescu în 21.12.1989 și revolta din urma acestuia, pe care o numim Revoluția din ’89, există o diferență. Cei din urmă au ieșit spontan, au luptat pentru libertate angrenându-i în cauza lor și pe cei aduși de Ceaușescu și PCR.
Mitingul PSD care se pregătește la Târgoviște ar putea stârni aceeași revoltă publică. Pe fondul unei nemulțumiri manifestate de societatea civilă la nivel național față de clasa politică, acest miting ar putea fi picatura care umple paharul și există posibilitatea de a lua aceeași întorsătură de acum 27 de ani.
Să nu uităm că PCR era mai mare și mai puternic decât este PSD acum. PCR nu a murit așa cum nu va muri nici PSD – doar va purta alt nume.
Clasa politică nu are susținere în România. Dovada, numarul mic de votanți. Nu ignorați puterea celor care nu au ieșit la votul din decembrie 2016.” a declarat Cristi Iordache pe contul personal de facebook.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share