25/01/2021

PSD Dâmboviţa solicită Inspectoratului de Poliție al Județului să rămână un apărător al drepturilor și libertăților fundamentale câștigate în Decembrie 1989

PSD Dâmboviţa solicită Inspectoratului de Poliție al Județului să rămână un apărător al drepturilor și libertăților fundamentale câștigate în Decembrie 1989.

Amendarea cetățenilor care își exprimă pe rețelele de socializare opțiunile politice reprezintă un act nepermis de cenzură și de intimidare menit să creeze și să insufle o stare de teamă în rândul susținătorilor partidelor politice.

La nivelul județului Dâmboviţa, o persoană a fost sancționată cu 4.500 de lei pentru că a postat un mesaj de încurajare și de susținere pentru anumiți candidați la alegerile de astăzi, 6 decembrie!

Cazul nu este singular. În București, un tânăr a fost amendat cu aceeași sumă, pentru același motiv.
PSD cere ca drepturile cetățenilor să fie respectate. Uniforma Poliției nu trebuie să fie pătată de jocurile politice murdare ale vreunui partid sau candidat la alegerile parlamentare.

Orice tentativă sau acțiune care pot duce la intimidarea cetățenilor atunci când aceștia își exprimă părerile politice, civilizat și în acord cu legea, nu sunt demne de România anului 2020.

De asemenea, PSD Dâmbovița va oferi asistență juridică tuturor persoanelor care vor fi sancționate, fără temei, doar pentru că își exprimă propriile păreri sau opțiuni politice.

PSD Dâmbovița

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share