Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pucioasa: O nouă sală de arte marțiale – Club Marin Marius Mihai

Vineri, ora 18:45 Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Târgoviște deschide o nouă sală de arte marțiale în Pucioasa, la școala generală nr. 4.
Marin Marius Mihai

Școala condusă de Mihai Marius Marin este una despre care ziarul nostru a scris în nenumărate rânduri. O viață dedicată artelor marțiale. Rezultatele deosebite atât ca sportiv cât și ca antrenor l-au determinat pe Mihai Marius Marin să rămână un devotat iubitor și promotor al artelor marțiale. Astăzi Asociația Club Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște se poate mândri cu rezultate de aur la nivel european și mondial în diverse stiluri de luptă.

Află mai multe despre MMMAM

Îi așteptăm langa noi pe cei care iubesc mișcarea și luptele si pe toti cei care doresc sa se initieze in Wushu Kung Fu, Sanshou, MMA, K1, Muay Thai, Kickboxing, lupte de strada, Self Defence, Tai Chi, arme traditionale chinezesti si japoneze”, a declarat pentru ziarul nostru, Marius Mihai Marin, unul dintre cei mai titrați practicanți de arte marțiale din România.

Vino si tu la Pucioasa, vineri de la 18: 45!
Program preferențial. Tel: 0728393649.
Cursuri de inițiere și performanță Wushu kung fu, Shanshou- Box chinezesc, arme chinezesti: Pudao, sulita, paloș chinezesc, Tai Chi, K1, Kickboxing, Muay Thai, MMA, lupte de strada, doua bete, arme japoneze: Nunchaku, tonfa, secera, katana, lupta cu cuțitul, Self-Defense.

Citește și: O viață dedicată artelor marțiale

Distribuie acest articol Oficial Media
Share