Punctul MASA TĂCERII din URICANI a fost vandalizat

Sunt oameni deosebiți în Valea Jiului, dedicați muncii lor și cu ajutorul alTor semeni care împărtășesc aceleași idealuri, fac tot ce este posibil să contribuie la dezvoltarea zonei care o reprezintă, să promoveze turismului și locurile minunate cu care, Dumnezeu a binecuvântat această zonă.
Nu cu mult timp în urmă s-a început amenajarea unui vechi punct de belvedere la marginea orașului, lângă DN 66A, în locul pe care cu toții îl știm ca Masa tăcerii. S-au instalat două bănci, un coș de gunoi, o hartă a Stațiunii turistice Uricani cu coduri QR, urmând ca să  se facă  și alte mici amenajări. Punctul de belvedere Masa Tăcerii a fost un loc al copilăriei multora dintre noi, un loc în care, îndrăgostiții priveau apusurile și se bucurau la luna ce-i lumina, un loc de popas pentru cicloturiști sau un punct de belvedere pentru toți  locuitorii orașului URCANI și pentru turiști, care tranzitau zona.  Un loc unde ne-am bucurat zeci de ani de o glumă bună sau ne-am odihnit bătrânețile.
Veștile din păcate nu sunt, bune… zona unde au fost amenajate aceste bunuri ale comunității, au fost vandalizate de persoane rău voitoare.
”Dar, cum nu există comunitate fără proști (nu am vrut să spun uscături) am descoperit una din bănci smulsă din pământ cu intenția de a fi aruncată în râpa din apropiere, unde nu știu cui îi va fi utilă. Să nu uităm că noi locuitorii orașului, tineri și vârstnici, bărbați și femei, activi și pensionari, momârlani și barabe, împreună participăm la dezvoltarea acestui mic orășel – stațiune turistică. Aș vrea să spun că suntem sătui de hoții care se laudă cu activitățile noastre, cu mincinoșii care ne rescriu istoria locală, de indivizi fără scrupule ce-și doresc să se îmbogățească de pe spatele acestei comunități, de cei care distrug crezând că,  astfel își marchează marile lor reușite din anosta viață prin care se târâie, ” trasmit  pe o rețea socială cei de la VISIT URICANI.
 Și noi, în calitate de formatori de opinie  TRAGEM  UN SEMNAL DE ALARMĂ!!!!!!!! 
ASUPRA INDENTIFICĂRII ACESTOR DERBEDEI, CĂ NU LE PUTEM SPUNE ALTFEL, CARE VANDALIZEAZĂ BUNUL PUBLIC.
ȘI NE DORIM CA ORGANELE ȘI AUTORITĂȚILE  ÎNDRITUITE,  SĂ-ȘI FACĂ DATORIA ȘI SĂ-I SANCȚIONEZE ASPRU PE ACEȘTIA…. FENOMENUL TREBUIE STOPAT … PENTRU CĂ, DACĂ TOLERĂM ASTFEL DE FAPTE… ELE POT CONTINUA.. SI DE CE NU … IN ASTFEL DE ZONE DE INTERES,  TURISTICE,  SĂ FIE AMPLASATE CEVA CAMERE DE SUPRAVEGHERE, CARE SĂ FIE CONECTATE LA POLITIA LOCALA SAU NAȚIONALĂ, PENTRU INDENTIFICAREA CELOR CARE SE DEDAU LA ASTFEL DE FAPTE,  CARE CONTRAVIN LEGILOR ACTUALE!!!!!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share