Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Puterea de vindecare a cuvintelor pline de dragoste

Dragostea este însoțită de multe cuvinte și expresii: „Te iubesc foarte mult”, „ai grijă de tine”, „arăți foarte bine”, „anuntă-mă când ajungi”, „mi-e dor de tine”, „Așteptam mesajul tău”, „ești foarte important pentru mine”, „Vreau să petrec timp cu tine”. Pot fi doar cuvinte, dar afectiunea exprimatã in fiecare dintre ele hranesc sufletul.

Nu-ți fie frică de cuvintele afective, pentru că sunt considerate „ridicole” sau că pentru unii exprimă slăbiciune.

Dimpotrivă, ele exprimă putere, pentru că aceste cuvinte ne mențin sănătoși și ne ajută să răspândim vindecarea în cele mai rănite inimi.

Prin cuvinte de Iubire și Afecțiune poți injecta oamenilor putere, motivație, curaj și determinare. Nu îti fie teamă să fi amabil și să spui fiecărei persoane câtã iubire este în ea.

Nu-ți fie teamă să-i spui prietenei tale „arăți minunat astãzi ”, pentru că uneori se simte atât de rănită în aspectul ei, încât nu se simte așa.

Nu-ți fie teamă să spui „Îmi place atitudinea ta, cum faci față fiecărei probleme, învăț multe de la tine”, pentru că uneori lucrurile nu sunt atât de ușoare pentru persoana respectivă și poate fi motivat de cuvintele tale.
Mai puține critici și mai multă afecțiune.

Critica este bună pentru că ne ajută să ne îmbunătățim ca societate. Cu toate acestea, suntem atât de saturati de critici dure, încât am uitat cuvintele de afecțiune, cele care ne motivează cu adevărat să continuăm.

Când o persoană primește doar critici, nu va putea recunoaște binele care este în ea din cauza concepției sale despre sine.

De aceea, cuvintele de afecțiune valorează aur în zilele acestea în care toată lumea are ceva de criticat.

Cuvintele pline de iubire oferă oamenilor identitate, spune-le cât de buni și valorosi sunt și motivează-i să facă schimbări.

Este o modalitate frumoasă de a ajuta oamenii, poți schimba ziua sau viața cuiva ..
Tu stii cât esti de minunat Om drag?
Te iubesc si iti trimit luminã si iubire!!!!
Pacea fie mereu cu tine!!!”

Sursa: Bianka Luz

Distribuie acest articol Oficial Media
Share