Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Puțini știu că produsele FARMEC sunt printre cele mai apreciate din lume. Mari personalități ale lumii, președinți de state, mari actori sunt clienții acestor produse

Mari personalități ale lumii, președinți de state, mari actori, sunt clienții acestor produse. Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.

Ana Aslan a fost poate una dintre cele mai mari personalități din cercetarea cosmetică, geriatrică și de sănătate din lume. A primit numeroase distincții și are două produse brevetate ca invenții, recunoscute și premiate în este 30 de țări. Este vorba despre Gerovital și Aslavital. Ana Aslan a fost director al Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie timp de 30 de ani (1958 – 1988).

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

”Farmec” este un brand care nu are nevoie de publicitate

Cele mai mari personalități ale lumii au urmat tratament cu Gerovital și vom enumera aici doar câțiva dintre marii actori, președinți de state, prim-miniștri, artiști: Josif Broz Tito, Charles de Gaulle, Hrusciov, J.F. Kennedy, Indira Gandhi, Marlene Dietrich, Konrad Adenauer, Charlie Chaplin, Kirk Douglas, Salvador Dali.

Grija pentru frumos şi respectul faţă de tradiţie, sănătate şi mediul înconjurător, completate de cercetarea continuă, originalitatea şi atenţia faţă de cerinţele clienţilor săi, au făcut din FARMEC un producător apreciat de-a lungul timpului.

Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS şi OBSESIE.

Ofertele Farmec – Comandă acum!

Comanda acum si vei avea cele mai bune promotii si cele mai mari reduceri!

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share