Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Putorile, imbecilii și răgăliile din stradă”. O umilință pentru sute de mii de femei, copii și batrâni. România începe să se împartă în stăpâni și sclavi

”Putorile, imbecilii și răgăliile din stradă”. O umilință pentru sute de mii de femei, copii și batrâni. România începe să se împartă în stăpâni și sclavi.

”Nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva”, ”mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele…”, ”sa reziste tuturor manipularilor …imbecililor”, ”cu ce cotizați voi la stat, aștia care va duceți la 09 dimineața la proteste? Putorilor!”, sunt expresii care nu pot face parte din limbajul niciunui reprezentant al cetățenilor, întrucât prin aceasta ei își neagă propriile promisiuni față de alegători: acelea de a fi în slujba lor

”Ideea de a dezbate cateva aspecte legate de situatia actuala este una foarte buna. Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele pe care le scot si am inteles ca este o factiune ultrareactionara care habar nu are de comportamentul democratic si de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund in dosul anonimatului retelelor de comunicare si, dupa parea mea, si cativa «antrenori» din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist”, a declarat, joi, pentru News.ro, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, precizează stirilekanald.ro.

Liderul social-democratilor vasluieni a afirmat ca el va sustine in partid ideea mentinerii actualului guvern, care ”sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor”.

“Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat dupa alegerile din 11 decembrie, sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor pentru ca o abdicare in acest moment va da castig, si aici utilizez o expresie care nu-mi apartine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor”, a conchis Buzatu. Citește articolul integral! stirilekanald.ro

Un comportament al stăpânilor față de sclavi… Iată ce putem observa din declarațiile unor lideri PSD!

Am făcut referire într-un articol precedent la faptul că nu putem generaliza și, la rândul nostru, nu trebuie să confundăm un partid cu câțiva oameni care își disprețuiesc semenii. Limbajul folosit este jignitor față de cei care au ieșit în stradă.

De asemenea, am afirmat că ”Aud scandându-se în stradă ”PSD – ciuma roșie!”. Este o mare greșeală să ataci un întreg partid pentru acțiunile mafiote ale unor capi cu interese personale.” PSD este un partid ca toate celelalte, cu membri de bună-credință, care încearcă să aplice ideologia și politica pe care o consideră eficientă, pozitivă – oameni cu idealuri nobile pentru țară.

Maria Nedelcu Sabrina, consilier județean PSD Constanța, revoltată, se pare, de faptul că protestatarii nu ar înțelege adevărata semnificație a ordonanței de urgență care modifică legile anticorupție, promovată de guvern, a considerat că e bine să îi lămurească, la final făcându-i “putori”, scrie evz.ro.

“Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, condamnă limbajul folosit de doamna Maria Sabrina Nedelcu, consilier județean din partea Partidului Social Democrat față de cetățenii care protestează zilele acestea”, informează CJC. “Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fi de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare, sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii PSD să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu, scrie evz.ro.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share