Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Radu Popa, PSD Dâmbovița: „România nu se poate salva cu sloganuri!”

Într-o videoconferință de presă susținută astăzi de către PSD Dâmbovița, Radu Popa nu a ezitat să-și arate revolta față de conducerea guvernului PNL.

„De 49 de zile niciun lider PNL nu a ieșit în fața țării să prezinte cu fapte clare în ce a constat preocuparea PNL față de români. În momentul de față trăim cea mai dureroasă criză modernă și niciun lider PNL nu spune concret care sunt măsurile pe care le au în vedere pentru români. România nu se poate salva cu sloganuri, prin apariții la televizor ale primului ministru care ne spune să ne spălăm pe mâini. E nevoie de un plan concret pentru relansarea economică”, spune acesta.

Mai mult decât atât, vicepreședintele PSD Dâmbovița i-a cerut public lui Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița să organizeze o conferință de presă prin care să prezinte măsurile luate pentru români, atât la nivel național, cât și județean:

„Avem aici în Dâmbovița un lider marcant al PNL. Vreau să întreb acum pe ce a luat el salariu timp de 50 de zile? Care sunt măsurile implementate de către el pentru români? Cer conducerii locale județene a PNL, Virgil Guran să facă o conferință de presă prin care să anunțe două măsuri pe care le-a gândit pentru români: una națională și una județeană sau regională”.

În plus, Radu Popa a venit chiar el cu trei soluții pe care guvernul PNL le-ar putea implementa:

  1. „Sprijin concret pentru toate companiile mari, nu doar pentru IMM-uri, prin acordarea de împrumuturi prin trezorerie cu dobândă subvenționată, dobândă 0. Rambursarea acestor credite se poate face în maxim 5 ani. Este un model de succes implementat în mai multe țări europene.
  2. Implementarea unui alt model economic care a avut mare succes în Elveția și care înseamnă contribuția statului cu până la 10% din cifra de afaceri a anului trecut prin împrumuturi acordate tuturor companiilor. Cu alte cuvinte, pur și simplu, în data de 15 mai companiile ar trebui să se trezească în conturi cu maxim 10% din cifra de afaceri a anului trecut.
  3. Amânarea tuturor taxelor, pentru că marile companii nu vor avea bani să achite aceste taxe.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share