Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Rareș Bogdan declară că va propune excluderea din partid a oricărui parlamentar liberal care va vota moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan declară într-o intervenție la Digi 24, că va propune excluderea din partid a oricărui parlamentar liberal care va vota moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu.

Rareș Bogdan declara

„În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcționezi într-o coaliție, atunci când împărtășești niște valori și atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine și să o modernizezi nu e loc de războaie personale și de supărări personale.

Rareș Bogdan declară că Vlad Voiculescu are susținerea coaliției

Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni, la Senat și la Cameră, nu vii să te joci cu așa ceva. Vlad Voiculescu are susținerea coaliției, nu doar a USR PLUS. E absolut normal ca cei din PNL, din UDMR să-l susțină în demersurile sale și n-am motive să mă îndoiesc de profesionalism, de concurs de idei, de CV-uri”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share