Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Răspunde la întrebarea săptămânii și câștigă un premiu! Concurs Oficial Media, ”Fii OM!”

Oficial Media organizează săptămânal concursul cu premii: ”Fii OM!”. Acesta se adresează cititorilor fideli ai cotidianului online Oficial Media -www.oficialmedia.com- și urmărește implicarea în viața socială și culturală a tuturor prietenilor O.M.! Te așteptăm să intri în concurs – Oficial Media, ”Fii OM!”

Concurs Oficial Media, ”Fii OM!”

A fi om înseamnă a fi responsabil. Înseamnă a cunoaşte ruşinea în faţa unei nefericiri care nu părea să depindă de tine. Înseamnă a fi mândru de o victorie pe care au obţinut-o tovarăşii tăi. Înseamnă a simţi, aşezându-ţi piatra, că şi tu contribui la construirea lumii. Antoine de Saint-Exupery

Concurs Oficial Media, ”Fii OM!”

Întrebarea săptămânii este:

Din distribuția spectacolului ”Visul unei nopți de iarnă”, care actor și ce recunoaștere a primit din partea celei mai înalte organizații teatrale din România?

Câștigătorul primește o invitație pentru două persoane la spectacolul cu același nume regizat de Mc Ranin, reprezentație care va avea loc pe 7 decembrie, ora 19:00 la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

La răspunsuri corecte și complete, în caz de egalitate între participanți, câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul RandomResult.com.
Mult succes! ?

Notă:

  1.  Articolele care fac referire la întrebarea concursului se află în paginile ziarului nostru.
  2.  Doar răspunsurile din pagina acestui articol sunt cele care pot intra în concurs.
  3. Concursul se incheie pe data de 7.12.2017, ora 12:00, moment în care va fi desemnat și câștigătorul.

Mulțumiri Teatrului Tony Bulandra!?

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share