24/10/2020

Razboi politic fara legatura cu binele targovistenilor

 

clm6

Sa apelezi la astfel de mijloace pentru a denigra o parte a consilierilor locali din orice zona politica ar fi acestia, sa-l acuzi pe primar ca a indatorat orasul (cand se pare ca imprumutul despre care se vorbeste, e raul cel mai mic) este nedrept, atata vreme cat nu au existat alte solutii. Sau daca ele existau, “binevoitorii” trebuia sa le puna pe masa CLM Targoviste.

O manifestare jalnica si disperata de a lovi in PSD si mai ales in Cristian Stan, pe care nici pe departe nu l-as acuza de jocuri de culise in defavoarea comunitatii pe care o conduce ca interimar. Eu, personal, am scris ca vreau sa mi se raspunda la doua intrebari legate de banii europeni si drumul de centura, insa de aici pana la acte pur politice la care s-a apelat prin impartirea de fluturasi “informativi”, este cale lunga si interese meschine.

Sa pui poza unor oameni pe un manifest gen “wanted” mi se pare incorect si mai mult, un atac personal care le poate afecta imaginea acum si in viitor. Au copii, rude, prieteni si nimeni nu mai poate sterge in ochii acestora, eticheta de vinovat. Ce instanta a pronuntat “guilty”? Nu se face asa ceva decat in stare de razboi. Iar cine porneste un razboi nu il face pentru targovisteni ci in interes propriu.

Cristi Iordache

Urmariti in continuare declaratia primarului interimar, Cristian Stan din conferinta de presa de astazi, 15.12.2015:

Adversarii nostri politici in loc sa vina cu proiecte, sa vina cu propuneri, concrete, constructive, in loc sa-si asume o dezabtere administrativa corecta, pe fata, pur si simplu recurg la o serie de gesturi mizerabile, incalificabile. Aseara, municipiul Targoviste a fost impanzit de un flyer denigrator, de fapt, o campanie care este continuata la aresa noastra si care a inceupt in urma cu cateva luni. Se pare ca la Targoviste a face politica inseamna a arunca mizeria pe jos si a-i lasa pe altii sa o stranga. Flyerul aduce in discutie un proiect, cel legat de centura Municipiului Targoviste si ne acuza tot pe noi, cei care incercam din rapsuteri sa salvam aceste proiecte de esecul sau. Proiectul de reabilitare al centurii este inceput in 2009, in 2010 era semnat contractul de executie, termenul de finalizare fiind august 2012. La momentul respectiv au existat numeroase solicitari din partea echipei de implementare a proiectului, trei la numar, potrivit acrora SC Cast SRL nu-si indeplineste obligatiile contractulae. Timp de un an de zile, conducerea Primariei Municipiului Targoviste de la acea data a refuzat rezilierea contractului, ajungandu-se in situatia ca echipa de implementare a proiectului sa-si dea demisia si numai la acel moment contractul a fost reziliat cu sapte zile inainte de implinirea termenului contractual. Desi proiectul era la 23%, desi existau numeroase probleme de calitate, astfel incat un an de zile s-a batut pasul pe loc in mod absolut inexplicabil. ( Cristian Stan)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share