Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Răzvan Buță, candidatul Pro România pentru Primăria Găești

Pro România Dâmbovița îl susține ca si candidat pentru funcția de primar al orașului Găești pe Răzvan Buță, un tânăr economist de 32 de ani, care își dorește să realizeze ”lucruri mărețe” și nu doar să vină cu promisiuni. Deși este cel mai tânăr dintre candidații la primărie, spune el, asta nu-l va împiedica să aducă schimbările necesare în Găești.

În conferința de presă de astăzi, Răzvan Buța a prezentat o serie de probleme pe care oamenii din Găești le întâmpină și pe care și-a propus să le rezolve prin proiectele administrative din oferta sa electorală. Chiar dacă este o competiție, candidatul Pro România, nu înțelege de ce le-au fost distruse bannerele de campanie, și mai ales cine a făcut acest lucru.

”Nu stiu dacă contracandidații mei la Găești au dispus distrugerea bannerelor mele. Bannerele noastre sunt plătite din banii noștri, ai mei și ai colegilor mei din organizație. Noi nu avem cum au ei, banii de la partid și resursele nelimitate. Noi am pus câteva bannere în zonele unde am putut avea acces. Bineînțeles că eu voi respeca toți contracandidații și atât eu cât și colegii mei nu vom deteriora vreun banner sau vreun afiș al lor.” a spus acesta.

Ce voi face pentru Găești! Citește programul candidatului Răzvan Buță

Legat de străngerea semnăturilor, Răzvan Buță a spus că a depășit cu mult targetul necesar pentru depunerea candidaturii și le mulțumește tuturor celor care au semnat pentru demersul său politic și administrativ.

Proiecte pentru orașul Găești, declarații Răzvan Buță:

  •  Înființarea unui parc industrial de mari dimensiuni astfel încât să putem crea locuri de muncă și să putem atrage investitori oferindu-le acestora infrastructura necesară. Trebuie să putem valorifica poziția foarte bună geografică a orașului, suntem aproape și de București și de Pitești și de Târgoviște și avem deschidere la câțiva km de autostrada A1.
  • O altă problemă mare în orașul nostru este cartierul Arsuri. Cartierul Arsuri este în orașul Găești doar cu numele și cu taxele. Cartierul Arsuri astăzi nu beneficiază de apă curentă, nu beneficiază de canalizare. Lipsa canalizării este o problemă foarte gravă, chiar un atentat la sănătatea oamenilor. Pentru că pânza freatică poate fi oricând infestată cu bacterii din fosele oamenilor. Este singurul cartier care nu dispune de o biserică, oamenii sunt obligați să meargă la biserica din localitatea Catane și să-și înhumeze apropiații tot la Catane. Nu mai spun că nu au trotuare, până în oraș ei trebuie să meargă pe șosea, nu există transport în comun, una din propunerile mele ar fi să reușim să organizăm măcar două curse, una dimineața, una seara, pentru oraș din centru către Arsuri.
  • Un alt proiect pe care mi-l doresc și am constatat în urma ieșirii și în urma discuțiilor cu oamenii este asfaltarea zonei ANL. În zona ANL nu există parcări, asfaltul este sub orice critică, oamenii parchează astăzi pe pământ, pe spațiul verde, întotdeauna când plouă este noroi, oamenii trebuie să plece cu cizmele și la mașini să-și schimbe încălțămintea.
  • O altă problemă în orașul nostru: oamenii au nevoie de un afterschool cu beneficii pozitive constând în siguranța și protejarea copiilor, pregătirea temelor și completarea cunoștințelor și așa vom reuși să sprijinim tinerii părinți.
  • O altă nevoie a orașului nostru, extinderea profilului Liceului  Tehnologic ”Dr. C. Angelescu”, fostul Agricol, să-l extindem, să-l facem cu profil sportiv. Acel liceu beneficiază de teren în jur și de infrastructura necesară pentru a putea fi transformat astfel. Are sală de sport, bazin de înot, are teren de fotbal pe care astăzi pasc animalele, are un teren de baschet betonat care astăzi este în paragină. Toate lucrurile astea am putea să le facem doar cu sprijinul găeștenilor și cu sprijinul echipei mele de PRO România Găești și cu sprijinul echipei Pro România Dâmbovița.

Imagini din conferința de presă:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share