Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

REALCOM – PROFESIONALISM, TRADIȚIE ROMÂNEASCĂ, CALITATE ȘI SOLIDARITATE UMANĂ

 REALCOM SA PETROȘANI s-a născut din dragostea pentru tradiție și calitate.

Devenit deja un brand al Văii Jiului,  societatea petroșeneană  și colectivul de aici, continuă să ducă mai departe idealurile  directorului și filantropului  GHEORGHE TOMA, care s-a implicat activ în viața social- economică a zonei, și care, de acolo de Sus, veghează la bunul mers al activităților și proiectelor actuale ale REALCOM SA PETROȘANI. 

După modernizări  și un nou concept de marketing, magazinul  situat în piata centrală a municipiului Petroșani își întâmpină acum, clienții cu un nou look, cu produse de calitate și care sunt accesibile oricărui buzunar.

Produsele care se vând aici,  cuprind preparate locale naturale, fără conservanți, adaosuri sau coloranți, ce pun în valoare gustul autentic românesc. În  magazin,  cumparatorul cu siguranță nu va rezista tentației de a încerca și produsele de cofetărie și patiserie, care se realizează în laboratorul propriu al REALCOM  după rețele vechi și cu gust  ca ” la mama acasă”.

”Am reușit să redeschidem magazinul nostru, care are o vechime în piață, l-am reamenajat și adus la standarde moderne, atât din punct de vedere al  imaginii, cât și al dotărilor  cu echipamente de ultimă generație. Venim cu produsele tradiționale  care le-am avut și până acum, dar și cu produse noi, cu furnizori de materie primă români, furnizori de carne sunt exclusiv, producători români. Metodele de producție pentru afumături și producția proprie  de mezeluri sunt metode tradiționale, fără injectare, fără e-uri, doar cu  sare și apoi,  afumate. Avem un raion nou,  e prăjituri și acestea sunt produse în laboratorul propriu, ingredientele  sunt exclusiv românești  și încercăm să le ținem  la cea mai bună caliatate, iar rețetele sunt cele tradiționale, încercăm să revenim  pe piață cu gustul prăjiturilor  din anii copilăriei noastre, ca la ”   mama acasă”, din anii 1980.  Pe viitor, ne propunem să ne creăm o  imagine mai vizibilă, atât fizic, în Petroșani, dar și în mediul online. Am creat un site, avem un nou logo, avem o pagină pe rețeaua de socializare facebook și încercăm prin tot ceea ce facem să-i convingem pe cei mai mulți de calitatea  produselor  noastre, pe care le dorim a le menține  la un standard ridicat, iar clienții noștri să știe că pot să găsesască  tot timpul, produse de foarte bună calitate, proaspete și produse în România” a ținut să ne precizeze acționarul principal Ciprian George Toma.

Încă de la deschidere, clienții au luat cu ”asalt” raioanele din magazin, aceștia apreciind foarte mult calitatea-preț, produsele fiind accesibile pentru orice buzunar.

Iar standul cu prăjituri le-a lăsat multora ” gura apă”, aspectul și mirosul inconfundabil atrâgând clienții, pentru că se caută tradiționalul, calitatea și produse realizate cu ingrediente sută la sută naturale.

Noua echipă care conduce acum  REALCOM SA PETROȘANI va continua și sprijini proiectele sociale începute de filantropul Gheorghe Toma, cel care a fost mereu deschis la problemele sociale ale locuitorilor VĂII JIULUI, și în acest sens, sunt sponsori principali ai ASOCIAȚIEI SFINȚII APOSTOLI, care asigură de patru ori pe săptămână masa, nevoiașilor din Petroșani.

 

Acum, REALCOM  este mai aproape de tine, cumpărătorule! Prețuri bune raportate la calitate și servicii de excepție, MĂCELĂRIE și toate cele!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">