Refinanțare credit cu istoric negativ pentru afaceri

Atunci când începeți o afacere, este posibil să nu aveți încă cel mai bun credit. De fapt, multe întreprinderi mici nu o au imediat. Dacă doriți să vă înființați propria companie și aveți nevoie de finanțare pentru a porni lucrurile, cum puteți obține fondurile de care aveți nevoie? Probabil că va fi dificil, dacă nu reușiți să convingeți un creditor să vadă dincolo de situația dvs. financiară actuală. Dar, cu strategia și informațiile corecte, este posibil să refinanțați creditul cu un istoric de afaceri negativ.

credit cu istoric negativ

Dacă ați citit celelalte articole despre refinanțare, atunci probabil știți că refinanțarea este atunci când luați un alt împrumut sau ipotecă pe o casă sau o proprietate cu o rată a dobânzii mai mică decât cea pe care o are împrumutul dvs. actual. Acest lucru înseamnă că, prin refinanțarea împrumutului dvs. puteți economisi bani pe termen lung la plățile lunare.

Este posibil să fi auzit despre cum refinanțarea creditului ipotecar vă poate ajuta să economisiți bani prin blocarea unei noi rate fixe. Poate că aveți chiar prieteni sau membri ai familiei care au făcut acest lucru cu succes. Dar, dacă dețineți propria afacere, s-ar putea să simțiți că refinanțarea nu este o opțiune pentru dumneavoastră. Dacă lucrați pe cont propriu sau funcționați ca întreprinzător individual, standardele creditorilor tind să fie mai stricte decât cele ale unei persoane care lucrează pentru altcineva. Mulți creditori pun un accent suplimentar pe solvabilitatea împrumutatului atunci când iau în considerare cererea acestuia pentru un credit imobiliar. Acest lucru se datorează faptului că lucrătorii independenți nu au un flux regulat de venituri pe care creditorii îl pot folosi pentru a evalua capacitatea lor de a rambursa datoriile. Chiar dacă există capital propriu în locuința dvs. și chiar dacă puteți oferi garanții colaterale, cum ar fi acțiuni și obligațiuni, ca garanție, mulți creditori nu vor lua în considerare finanțarea proprietății unei entități comerciale private ca garanție principală pentru un împrumut ipotecar.

Cum să vă stabiliți solvabilitatea cu refinanțare credit cu istoric negativ de afaceri

Dacă afacerea dvs. funcționează de mai mulți ani și, în special, dacă ați funcționat înainte de a fi liber profesionist, este posibil să fi stabilit un istoric de creditare. Este posibil să puteți folosi acest lucru pentru a vă ajuta să obțineți un împrumut de afaceri traditional la adresa refinantarecreditcuistoricnegativ.info cu care să vă refinanțați ipoteca existentă. Atunci când solicitați un împrumut de afaceri, va trebui să furnizați informații despre afacerea dvs., inclusiv bilanțurile și situațiile privind fluxul de numerar. Aceste documente vor ajuta creditorul să vă evalueze solvabilitatea afacerii dumneavoastră. De asemenea, va trebui să furnizați informații despre dumneavoastră, inclusiv istoricul de credit personal. De obicei, creditorii vor să vadă că v-ați gestionat creditul personal în mod responsabil (plătindu-vă facturile la timp, fără să solicitați prea multe conturi noi deodată etc.).

Atunci când dețineți propria afacere, poate fi dificil să obțineți finanțare pentru îmbunătățiri la domiciliu. Dacă doriți să faceți îmbunătățiri la domiciliu, este posibil să trebuiască să le faceți cu un buget foarte mic. Dacă doriți să vă refinanțați casa, poate fi dificil să găsiți un creditor care să refinanțeze o casă cu un scor de credit scăzut sau negativ. Este posibil să puteți găsi un creditor care să vă refinanțeze casa cu o rată a dobânzii mai mare.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share