Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Reînnoire stilată – combinații la modă pentru un nou început

Pentru foarte multe persoane, un nou anotimp sau o schimbare mai important din viață rimează cu un nou început. Și un nou început înseamnă și o garderobă reînnoită. Care sunt cele mai la modă combinații sau ținute pentru un nou început? Iată câteva idei care să te inspire.

O ținută de biker, foarte la modă în acest an

Tendința biker, foarte la modă în anii 1980 sau 1990, a revenit în forță în acest an. Astfel că, ținutele cu un stil biker au devenit un clasic atemporal, care se reinventează în fiecare an și anul 2023 nu face nici el excepție! Este o tendință care îți va permite să creezi cele mai frumoase ținute sau combinații, atât rock, cât și mai rebele sau mai sofisticate, de ce nu. 

Poți miza deci o vestă sau o geacă de piele, de purtat alături de o pereche de blugi, un tricou alb și o pereche de sneakerși https://answear.ro/h/reebok-classic-leather. Blugii pot să fie înlocuiți fără probleme de o fustă, de ce nu.

Revenirea trendului biker pentru anul 2023 este ocazia perfectă pentru a te cufunda în vibe-ul rock și rebel al anilor ’80 și ’90. Fie că optezi pentru un look total biker sau doar pentru o piesă emblematică, cum ar fi o jachetă din piele, cu siguranță vei face senzație cu această tendință atemporală, must-have.

o-tinuta-de-biker-foarte-la-moda-in-acest-an.jpg

Denimul- cea mai bună alegere pentru cele mai frumoase ținute

Denimul este o tendință atemporală care revine în forță în acest an. În acest an se prezintă sub toate formele, de la blugii clasici, mai eleganți, la geci, trecând și prin rochii sau fuste. 

Denimul este un material foarte comod, care se poate purta foarte ușor indiferent de situație. Pentru un look casual, este de ajuns dacă porți o pereche de blugi mom sau boyfriend alături de un tricou și de bascheți. Pentru o ținută mai elegantă însă, poți miza pe o rochie sau o fustă lungă din denim, de purtat cu o pereche de pantofi maro.

Atemporal și perfect pentru toamna ce vine: trenciul alături de blugii mom în nuanțe de alb

Un trenci în nuanțe de bej și blugii mom în nuanțe de alb sunt două piese vestimentare atemporale pentru toamna ce vine. Trenciul este o piesă vestimentară clasică, atemporală ce se poate purta an după an, primăvara sau toamna. Dar, este și o piesă vestimentară atemporală ce se poate purta cu o rochie pentru o ocazie mai elegantă sau cu blugi pentru o ținută mai casual. Blugii mom albi sunt cea mai bună alternativă la blugii albaștri clasici care vin cu un plus de prospețime pentru o ținută și care se pot purta atât cu sneakerși, cât și cu pantofi mai eleganți.

Cum ar fi să mizezi pe un total look denim?

Ținutele 100% denim sunt foarte la modă, indiferent de sezon. Cu siguranță că vei adora și tu atât efectul mai relaxat, cât și cel sofisticat. Poți miza pe piese vestimentare în aceleași nuanțe pe care să le pui cel mai bine în valoare prin intermediul unor pantofi mai colorați. 

Poți miza pe blugii evazați care sunt confortabili și foarte ușor de purtat cu orice. Sunt cei care se pot purta și cu un blazer sau o vestă mai elegantă pentru cea mai reușită ținută.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share