Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

RELAȚII CONȘTIENTE – Transformarea semnificatiilor

Relatii constiente - 300-250

 

O relatie constienta poate fi o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz.

cu Dr Nicoleta Svârlefus

Acest workshop se adreseaza atat celor aflati intr-o relatie, cat si celor care isi doresc una, intrucat, in ambele cazuri, cursul lucreaza asupra programelor vechi, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate in relatii de-a lungul vremii. Te ajuta sa capeti o noua viziune, sa transformi perceptia, sa te desprinzi de trecutul tau sau al parintilor in ce priveste relatiile, sa cresti iubirea existenta, sa ai mai multa usurinta si bucurie in orice context relational.

Exista  semnificatii pe care le asociem relatiilor, exista roluri bine conturate de vocea colectiva, atribuite femeii si barbatului, sotiei si sotului… De cele mai multe ori, aceste semnificatii, judecatile, punctele de vedere pe care le avem si le aparam, ne impiedica sa fim impliniti cu statutul pe care-l avem in plan relational.

O relatie constienta poate fi o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz.

Relatia este invatatorul, ghidul, care te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu durere, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Ne traim relatiile si viata, prea putin din alegeri libere si sentimente, si prea mult lasandu-ne condusi/dominati de povesti trecute, puncte de vedere imprumutate de la altii, limitari, frica, inhibitii… Inclusiv iluziile pe care ni le cream in copilarie/adolescenta, prin mesajele venite din exterior (prieteni, reviste, tv, religie, carti etc), despre dragoste si casatorie, stau in calea fericirii in doi, mai tarziu. Exista definitii clare in mintea fiecaruia, despre iubire si relatii. Iar aceste definitii se constituie in armuri care nu permit iubirii sa fie primite si daruite. Care sunt aceste definitii, in cazul tau?

Continua articolul aici

Distribuie acest articol Oficial Media
Share