Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Robert Williams: “Romanii sunt extrem de necunoscatori ai propriului lor sistem.”

img_0796

Romania cunoaste framantari sociale cu efecte nebanuite in acest zile, prin protestele magistratilor, procurorilor si al grefierilor. Considerati singurii vinovati de starea sistemului judiciar din Romania, magistratii,procurorii  si grefierii onesti sunt linsati mediatic in fiecare zi, datorita coruptiei unora dintre acestia.

“Nimeni nu se intreaba in ce conditii isi desfasoara activitatea acesti oameni, daca isi vad familiile la timp, daca se stie   cate mii de ore suplimentare sunt neplatite ori despre bolile profesionale si uzura psihica”, relateaza agentia de presa NEWS247WorldPress.

robert-williams

Robert Williams

Director&Editor in Chief at NEWS AGENCY News247WorldPress

London, Greater London, United Kingdom

 

 

Romanii sunt extrem de necunoscatori ai propriului lor sistem. Magistratul este vinovat pentru ca Legislativul  emite legi care trebuie puse in aplicare chiar daca sunt defectuoase sau anticonstitutionale . Justitia este defavorizata si limitata tocmai pentru a nu produce efectele dorite.

Cine vorbeste de milioanele de dosare , de legile declarate neconstitutionale, de numarul mic de grefier si magistrati ori procurori pentru a se rezolva cu celeritate cauzele? NIMENI!!!! mai scrie Robert Williams in editorialul citat.

Articolul integral aici.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share