18/06/2021

ROCOS AFTERSCHOOL – Cursuri educative pentru copii si Ateliere de creatie

12674719_10207742762339869_193796553_o

CENTRUL MULTIFUNCTIONAL PENTRU INGRIJIRE, EDUCATIE SI GAZDUIRE COPII ROCOS AFTERSCHOOL din Targoviste isi propune ca pe langa serviciile de afterschool sa ofere celor care le trec pragul, cursuri educative si ateliere de creatie, atat pentru copii dar si pentru adulti.

ROCOS AFTERSCHOOL promoveaza excelenta in educatie, întelegând prin aceasta plusul de valoare obținut prin efortul continuu și performant al cadrelor didactice implicate, cu experienta de profil de peste 10 ani, pentru dezvoltarea fiecărui elev la potențialul său maxim. Armonizarea intr-un demers coerent si persuasiv  pe toate laturile educației (intelectuală, estetică, fizică, antreprenorială, economică, moral-civică, ecologică, igienico-sanitară) este misiunea pe care Rocos Afterschool o are de indeplinit pentru a forma copiilor/tinerilor calități autonome de adaptare la noile provocări sociale și educaționale.

Programa de cursuri educative si ateliere de creatie ROCOS AFTERSCHOOL

CURSURI EDUCATIVE PENTRU COPII:

Trainer acreditat ANCA VASILESCU

 • CARTEA DE VIZITA A COPILULUI TAU ( Curs de bune maniere si de politete)
 • MICUL ECONOMIST (Curs de educatie financiara)
 • COPILUL MEU-CETATEANUL DE MAINE (Curs de educatie democratica- drepturi si valori in societate)
 • COPILUL SI SANATATEA SA (Igiena personala, alimentatia corecta, sa ne ingrijim dintii, bolile copilariei, un stil de viata sanatos, notiuni de anatomie, rolul semnificativ al sportului in viata noastra)
 • FORMAM TINERII DE MAINE ( Abilitati de comunicare, stima de sine, managementul emotiilor, limbajul trupului, adaptare in societate)
 • PUNTE INTRE GENERATII (CURS PENTRU COPIL si PARINTE, cu rol de mediere si de armonizare a relatiilor in familie)

3

ATELIERE DE CREATIE – PENTRU COPII, PARINTI SI ADULTI:

Trainer acreditat  DOINA VASILESCU

 • ATELIER –TEHNICA QUILLING (felicitari,animalute, buchete de flori, decoratiuni, ornamente, tablouri, rame foto, diverse obiecte)
 • ATELIER – TEHNICA DECUPAJULUI (TEHNICA SERVETELULUI- tablouri, cutiute de bijuterii, cutii din lemn, farfurii, vaze, ornamente din sticla)
 • ATELIER – OBIECTE TRADITIONALE ROMANESTI, TEMATICE, DE SARBATORI (oua pictate, martisoare, impletituri, cingatori, cusaturi romanesti, traistute, papusi, bentite, altele)
 • ATELIERUL DE ARTE PLASTICE (desen si pictura pe diferite suprafete, grafica, abilitati practice.Varsta copii peste 4 ani)
 •  SA INVATAM SA TRICOTAM SI SA CROSETAM (CURS DE INITIERE IN TRICOTAJE: caciuli, fulare, bentite, curele, bentite, fustite, gentute, semn de carte) si CURS DE INITIERE in crosetaj: flori, martisoare, cercei, bratari, curele)
 • SA BRICOLAM IMPREUNA- ATELIER CE REUNESTE FAMILIA-Pentru COPIL SI PARINTE (ghirlande, pungi de cadou, cutiute, rame foto, covoras din ciucuri, diverse obiecte uzuale)
 • CREATII VESTIMENTARE (din diverse materiale), SCHITE, MODELLING

1

DE RETINUT
La finalul cursului/atelierului, copiii vor primi o diploma, iar parintii, intregul portofoliu al realizarilor copiilor.
Participantii la aceste cursuri/ateliere se vor incadra ca varsta intre 4 ani si de ce nu…50 ani, respectiv sunt asteptati sa participe la atelierele de creatie si adulti, care vor sa isi puna in valoare talentul, sa deprinda noi abilitati sau sa se relaxeze dupa o saptamana grea de munc.
Grupe de lucru: se vor constitui pe varste, cu 4-8 participanti.
Durata unei sedinte : 1 h.
Cursurile sunt formate din 12 sedinte si se vor achita integral la inscriere.
Atelierele de creatie sunt formate din minim 4 sedinte si se vor achita la fiecare sedinta.
Toate cursurile si atelierele au aplicabilitate practica cu exercitii, teste, discutii, jocuri interactive, intr-o maniera recreativa.
Intr-un mod util si distractiv, scopul cursurilor il constituie imbogatirea portofoliului educational, ocuparea cu randament a timpului liber al copilului si crearea unei punti de legatura si de comunicare, cat mai puternica intre copil si parinte, intre copil si adult, intre copil si copil, intre copil si societate.

CENTRUL MULTIFUNCTIONAL PENTRU INGRIJIRE, EDUCATIE SI GAZDUIRE COPII ROCOS AFTERSCHOOL, Targoviste, Str. Maior Ion Coravu, NR. 50
Manager: Roxana Marin
INSCRIERI: 0721/362.515, facebook: ROCOS Afterschool

Distribuie acest articol Oficial Media
Share