Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

România, premiu de popularitate la Norfolk NATO Festival !!!!

Desfășurată sub tema „Salute to NATO Families”, ediția din acest an a „Norfolk NATO Festival” a adus României premiul de popularitate „People’s Cup”.
Evenimentul a inclus o paradă a națiunilor și secțiunea de promovare a elementelor tradiționale ale fiecărui stat membru “International Village”.
Câștigarea trofeului este cu atât mai importantă cu cât are loc în anul în care se celebrează a 70-a ediție a festivalului și 20 de ani de la înființarea Comandamentului Aliat pentru Transformare.
„Norfolk NATO Festival” este singurul festival NATO organizat în SUA și are loc anual.

”Misiunea noastră de astăzi este să onorăm și să promovăm influența internațională pe care Comandamentul NATO din Norfolk,  și țările sale membre o aduc în  orașului nostru. Evenimentele festivalului includ programe educaționale pentru copiii noștri, evenimente culturale pentru a implica toți cetățenii și oportunități de a ne împuternici colaborările” au transmis organizatorii.

Astăzi, Norfolk găzduiește două comenzi diferite ale NATO.  În 2009, NATO și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare, cu 28 de națiuni membre cu drepturi depline și 22 de națiuni din Parteneriatul pentru Pace ca parte a Alianței, oferind o comunitate internațională din ce în ce mai mare și dinamică aici, în Hampton Roads. În 2021, NATO se mândrește cu națiunile membre și cu 19 națiuni din Parteneriatul pentru Pace, demonstrând puterea celei mai vechi Alianțe din lume. În cei peste 70 de ani de la înființare, Festivalul s-a dezvoltat într-o corporație nonprofit 501(c)(3), care produce numeroase evenimente culturale și educaționale la care participă anual mii de oameni. Festivalul este mândru să colaboreze cu alte organizații comunitare, inclusiv Virginia Arts Festival, Visit Norfolk, Norfolk Public Schools și comanda NATO, pentru a organiza astfel de  evenimente.

În 2009, Festivalul și-a schimbat din nou numele în Festivalul NATO din Norfolk.

Obiectivele sale includ crearea de noi prietenii, oferirea unei baze pentru schimburi culturale, recunoașterea rolului armatei în menținerea păcii în lume și urmărirea unor noi linii comerciale între Norfolk și lume.

 


About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share