Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

România – ţara demenţei generalizate – Premier în funcţie, cercetat pentru 17 infractiuni

demisia

Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, şi spălarea banilor, se arată în comunicatul procurorilor DNA.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, pe Facebook, că nu va mai ocupa nicio funcție de conducere în PSD până la momentul în care își va demonstra nevinovăția față de acuzațiile aduse în justiție. El nu renunţă, însă, la funcţia de prim ministru.

Al cui prim-ministru, al cui guvern, a cui ţară?

„Primul ministru este învinuit de fapte penale. După părerea mea este o situaţie imposibilă pentru România. Pe de altă parte, pentru România cel mai rău lucru este o criză politică. Având în vedere toate acestea, solicit demisia primului ministru Victor Ponta”, a declarat Klaus Iohannis, preşedinele României.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share