Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ROMEO SI JULIETA – Premiera la Teatrul Tony Bulandra Targoviste

EXCLUSIV OFICIAL MEDIA - Irina Niculescu, John Lewandowski, Daniela Ruxandra Mihai
EXCLUSIV OFICIAL MEDIA – Irina Niculescu, John Lewandowski, Daniela Ruxandra Mihai

ROMEO SI JULIETA – Premiera la Teatrul Tony Bulandra Targoviste pe 26 februarie 2016. CINE SUNT OAMENII SI CINE SUNT MARIONETELE? Intrebari la care cea mai mare emotie umana, IUBIREA, va raspunde STRECURANDU-SE PRIN MECANICA HAOTICA a zilelor noastre.

Scenariul si regia: Irina Niculescu
Muzica si tehnologia papusilor: John Lewandowski
Scenografia: Vlad Tanase

Irina Niculescu face parte din generația oamenilor de teatru care au pus fundamentele unei noi concepții asupra păpușarului profesionist, ca un actor capabil să integreze și să practice multiple forme de teatru, de la tehnicile tradiționale la cercetarea modernă în artele spectacolului.

Imagini exclusiv OFICIAL MEDIA: Irina Niculescu, John Lewandowski, Cristian Olaru

EXCLUSIV OFICIAL MEDIA - ROMEO SI JULIETA - CASTING

Irina Niculescu a obținut diploma de Master of Fine Artssuma cum laude la Academia de Teatru, Film și Muzică, Universitatea Charles, Praga și și-a dedicat viața profesională teatrului de păpuși. Debutul său profesional a avut loc la Teatrul Țăndărică din București, explorând potențialul păpușii de a transmite emoții, relația dintre actor și păpușă, reunind actori, păpuși, dansatori și muzicieni.

Montează spectacole și predă arta mânuirii păpușilor în Europa, SUA, Canada și Taiwan. Este Vicepreședintele UNIMA-Statele Unite ale Americii și membru al Comisiei de Training Profesional UNIMA Internațional.

Vlad Tănase este scenograf în teatru de păpuşi, membru fondator al Companiei de teatru de marionete PurAnima şi iniţiator al proiectului de succes „The Rolling Strings”, spectacol muzical cu marionete, inspirat de titanii rock – The Rolling Stones, care a avut ecouri deosebite, atât în ţară, cât şi la festivaluri de profil din străinătate.

Distributie:

ROMEO – Daniel Burcea
JULIETA – Ana-Maria Calita
LADY CAPULET – Cristina Dumitra
CAPULET – George Simian
LADY MONTAGUE – Daniel Burcea
MONTAGUE – Ana-Maria Calita
DOICA – Daniela Ruxandra Mihai
PREOTUL – Puiu Jipa
MERCUTIO – George Simian
BENVOLIO – Monalisa Toncu
TYBALT – Cristina Dumitra
VANZATORUL DE ZIARE: Monalisa Toncu

Imagini exclusiv OFICIAL MEDIA: Moment cu John Lewandowski si Daniela Ruxandra Mihai in timpul castingului pentru ROMEO SI JULIETA. Ne puteti gasi pe facebook la OFICIAL MEDIA & ARTELE SPECTACOLULUI

ROMEO SI JULIETA - TEATRUL TONY BULANDRA TARGOVISTE
ROMEO SI JULIETA – TEATRUL TONY BULANDRA TARGOVISTE
Distribuie acest articol Oficial Media
Share